2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

211 بازدید | 15 پست

همیشه مسخره میکنن مثلا لباس مامانمو یا وسایل خونه مامانمو 

خالمو یا لباسی که خالم توعروسیم پوشیده و میکاپ 

یا دخترخواهرشوهرم میگه زندایی داشت میفتد وسط عروسی 

میگن وظیفته هر هفته بیای سربزنی کاری داشتیم انجام بدی

شوهرمم باخانوادش نقشه میکشن سر ماشین و یه دفعه سرزده همشون میان خونم با داد که ماشینو به مامانت بگو بزنه به اسمتون

(پول ماشین نصف مامانم و نصف شوهرم داده به زور تونستم پولاشو جمع کنم تو ماشین ،پولاشو میداد به خانوادش،منم ماشینو کامل زدم به نام مامانم بعد اینکه فهمیدم میخواد بده مامانش خونه بزرگتر بخره و باهم زندگی کنیم)

بزنم به اسمش ؟جواب حرفاشونو چی بدم چطوری دهنشونو ببندم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن نصف مال پسرمونه

بگو‌ نصفشم واسه مامانمه سهم مادرمو بدید ماشین و بزنم به نامتون

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
نه نزن به نامششوهرت باید به زشتی کار اونا پی ببره و فاصله بگیره ، اینجور خانواده ها که عادت دارن به ...

اونا زنگ میزنن بهش و میگن چخبر زد ب نامت

نقشه میکشن و میان خونم داد میزنن

شوهرم کاری نداره تا اونا زنگ نزنن

اینا خیلی پر رو تشریف دارن یاد خانواده شوهر خودم افتادم رفتاراش ن عین اوناست

باید چه رفتاری نشون بدم

نصف خودشو بزنم ب نامش

به شوهرم میگم خانوادت حسودن خودشون ماشین خوب ندارن میخوان پولاتو بگیرن

میگه نه ماخیلی دوس داریم شما پیشرفت کنید

عکس العمل باید با آرامش بگین و طوری بیان کنید که رولج نیفته.

اونا داد میزنن ها

میان خونم داد میزنن اینقدر پرواند 

البته بگم تفاوت فرهنگی و مالی بین خانواده من و همسرم هست

من تابحال تو فامیل این دادهارو نشنیدم

باید چه رفتاری نشون بدمنصف خودشو بزنم ب نامشبه شوهرم میگم خانوادت حسودن خودشون ماشین خوب ندارن میخوا ...

نمیدونم ولی اگه نصفشو زدی به نام شوهرت مواظب باش باز  به نام مادرش نزنه 

باید چه رفتاری نشون بدمنصف خودشو بزنم ب نامشبه شوهرم میگم خانوادت حسودن خودشون ماشین خوب ندارن میخوا ...

ولی یه کار دیگه هم میتونی بکنی اون نصف ماشینو به نام خودت بزن بیشتر میسوزن تو و شوهرت نداره پس به نام خودت بزن حالشونو بگیر😁