2777
2789
عنوان

زن داداشم ظرف نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7115 بازدید | 210 پست
خيلی خوبه خدا حفظشون کنهاونا بیان خونه شما چی؟ اونا کمک میکنن؟یا اونام میشینن

خدایی وقتی  تنهایی میاد خونم مادرشوهرم از همون اولش شروع می‌کنه به دستمال کشیدن ظرفا و دکوریا و.........خونمو مرتب می‌کنه واسم خیلی باسلیقس ... وقتیم دست جمعی میان تمام کارا با خودشه ...برنجو خودش دم میزاره خورشت یا کبابو از بیرون میخرم ... تمام ظرفای شام و ظرفای میوه و شیرینی هم همه رو جمع می‌کنه و می‌شوره وخشک می‌کنه فقط واسه جابجاییش دیگه میگم خودم فردا مرتب میکنم ...حتی خاله شوهرممم میاد باهاشون اونم با مادرشوهرش دوتایی تمام کارا و پذیرایی خونه خودمو میکنن و می‌شورن وخشک میکنن و مرتب میکنن ...کلا اونا میان. خونم من میشم مهمون خونم همه چیزو میسپارم به خودش و خودم با جوونا نشستم به صحبت اون وخالش تو آشپزخونه در حال برنج پختن و غذا کشیدن و مخلفات تدارک دیدن ومیز چیدن و فقط از من سوال میکنن فلان چیز کجاست..دیگه حتی. سر غذا تعارفم نمیکنم مادرشوهرم. واسه هممون غذا می‌کشه و .....جمع می‌کنه و .... کلا مث مادر خودم و منم تو خونه ی خودم حکم بچه ایکه خونه ی مادرشه ...اصلا نمی‌فهمم مهمون چیه و راحت .همه چیز گردن خودشه .سخت نمیگیرن بمن اصلا چون میدونن ته تغاری لوس خونمون بودم و خونه داری نکردم و خودشونم بچه عاشونو لوس و نازنازی بزرگ کردن کلا سخت نمیگیرن 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

تو این دست تاپیک ها دو دستگی نی نی سایتی ها رو مشاهده میکنیم،یکیش هم تاپیک های شاغل و خونه داره اونم ...

دقیقا اینجا دو دسته داریم، اونایی که وجدان دارن و دلسون میسوزه و کمک میکنن، و دسته دوم اونایی که مفت خور و تنبلن. و برای لاپوشونی چسی میان و ادا اطوار در میارن😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بلدی بدون فحش هم حرف بزنی؟

به شما ربطی داره؟ ازاری رسید بهت؟ به شما فحش دادم؟

از ادمای تنبل و ادایی بدم میاد براهمین اینجوری حرف میزنم امت در خالت عادی مودبم😊

من تاپیک زیر و رو نکردم توی تاپیک های قبلی شون بودم. حافظه هم دارمشما چرا روی من حساس شدی ؟اگر موافق ...

راستی من نظرم رو گفتم( منم ظرف نمیشورم) بعد شروع کردم کامنت خوندن ها تا رسیدم به کامنت شما

من فحش نخوندم اواسط تاپیک اومدم، اگرم فحشی دادن که الان عروس نخونده چه اهمیتی دارهمهم الان استارتره ...

میدونید حرفتون درسته

ولی توی این سایت خیلی خوبی ها یاد گرفتم 

و چند تا بدی 

یکی اش همینه که متوجه شدم غالبا استارتر از چیز دیگه ای ناراحته ولی تعمیم میده به یه چیز دیگه 

و حتی حق هم بهش بدن اروم نمیشه

چون مسئله اصلی اصلا یه چی دیگه بوده

این جدای تاپیک و کاربر فیکه 

الان من دیدم استارتر نگران آینده پیر شدن مادر و عروس بعدیه

نه شرایط الان

رک بهش گفتم 

و خدایی هم ادم مودبی هستن 

من نمیگم همه زندگی رو بگیم 

ولی اگر مسئله ای رو میگیم دو مسئله رو تمرین کنیم

اول اینکه اطلاعات رو ناقص یا یک سویه نگیم

دوم اینکه بتونیم تحلیل کنیم که دلیل اصلی دلخوری مون چیه

امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من یکبار رفتم خونه ی عمه ی مادرم 

باهاشون صمیمیت نداریم 

موقع ظرف شستن ماشین کافی نبود و ظرفا بسیار 

۳ تا عروس داشتن یکیشون اومد کمک اون دوتا دست به سینه نشستن یعنی حتی توی برداشتن یک لیوان هم کمک نکردن از ما مهمون تر بودن 

توی آشپزخونه تنها بودن خانم و یدونه عروس و بقیه هم جمع و جور 

من رفتم کمک کردم و شستم البته من کلا کمک کردن رو دوست دارم به جز ظرف😫

اما به نظرم کار زیبایی نبود ....

دقیقا اینجا دو دسته داریم، اونایی که وجدان دارن و دلسون میسوزه و کمک میکنن، و دسته دوم اونایی که مفت ...

کلفتی کردن تو خونه دیگران رو اسمشو وجدان گذاشتی یا خودتو لایق کار کردن جای دیگه می‌دونی ،چون اون مهمونی که رفتی پس نمیدی و مفت خوری میکنی برای همین با کار کردن میخوای جبران کنی 🤣🤣شرمنده ماها مثل شما به خودمون و مهمون بی حرمتی بی احترامی نمیکنیم ،وقتی میریم میخوریم دعوت میکنیم پس میدیم به مهمون حرمت احترام میزارم اجازه نمیدم کار کنه اونم باید کار مارو جبران کنه و حرمتمونو حفظ کنه، ماها به مفت خوری عادت نداریم خوشبختانه

میدونید حرفتون درستهولی توی این سایت خیلی خوبی ها یاد گرفتم و چند تا بدی یکی اش همینه که متوجه شدم غ ...

خیلی قشنگ توضیح دادی، من متوجه هدفت شدم 

هدفت خیلی سازندست، اصلا نیاز به لینک نداره

همون ایده روشن رو براش بنویس، خیلی بهتر درکش میکنه تا طرز فکر قبلیش رو تو صورت بکوبی

خیلی دلیل خوبی دارم برای اعتراض به بازگو کردن تاپیک های قبلی از کاربرای مودبی مثل شما که اگه بگم پرگویی هست

ولی همچنان نسبت به لو دادن دروغگوها هم لینک بذار هم اسکرین

کلفتی کردن تو خونه دیگران رو اسمشو وجدان گذاشتی یا خودتو لایق کار کردن جای دیگه می‌دونی ،چون اون مهم ...

درست میخونی پیامارو یا فقط میخونی جواب بدی عقب نمونی؟ 

من خونه مردم کار نمیکنم خونه مادرشوهرم کمک میکنم چون مثل مادر خودمه،

احتمالا خانواده شوهراتون بهتون احترام نمیزارم میخاین اینجوری جبران کنید واسشون ولی من چون محبت میبینم جبران میکنم 

مهمونم خونه دعوت نمیکنم که زحمت نشه واسم میبرم بیرون مهمونمو نگران نباش