2777
2789
عنوان

زن داداشم ظرف نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7115 بازدید | 210 پست
درست میخونی پیامارو یا فقط میخونی جواب بدی عقب نمونی؟ من خونه مردم کار نمیکنم خونه مادرشوهرم کمک میک ...

اتفاقا درست خوندم پیامتو که معلومه از سر تنفریا شایدم حسادت  میاد که چیزی مونده رو دلت توهین کردی به سبک زندگی دیگران هر چی  دوست داشتی گفتی ،ما هم محبت میبینیم ولی  جواب محبت با کار کردن نمیدیم با محبت میدیم 

خیلی عجیبه که محبت کردن فقط با کارکردن میتونی جبران کنی 

معلوم رو روانت این موضوع تاثیر گذاشته که فقط با کار کردن بهت احترام گذاشته میشه ،من اصلا نگران زندگی و کار کردن شما نیستم حتی سر سوزن ولی حق نداری به دیگران توهین کنی

اتفاقا درست خوندم پیامتو که معلومه از سر تنفریا شایدم حسادت میاد که چیزی مونده رو دلت توهین کردی به ...

دقیقا ... 

تازه از ادب و رفتار ما ایراد میگیرن 

کسی که جایگاه خودش رو نمیدونه و یاد نگرفته مهمان چه جایگاهی داره و میزبان چه جایگاهی تازه توهین هم می‌کنه ...

اون خانمی هم که با من بحث میکرد نوزده سال بیشتر نداشت 

جدی نگیر اینجا اکثرا کم سن هستند و هیجانی .

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا ... تازه از ادب و رفتار ما ایراد میگیرن کسی که جایگاه خودش رو نمیدونه و یاد نگرفته مهمان چه جا ...

میدونم کم سن هستن مخصوصا اگه عروس کوچیکه خود شیرین باشه که واویلاست😆 ولی باید با زبون خودشون حرف زد باهاشون شاید متوجه اشتباهش بشه من به زبون نرمال حرف بزنم قطعا متوجه نمیشه دیگه 

میدونم کم سن هستن مخصوصا اگه عروس کوچیکه خود شیرین باشه که واویلاست😆 ولی باید با زبون خودشون حرف زد ...

با بعضی ها صحبت کردن توهین به شخصیت خودت هست عزیزم ...

کسی که نمیتونه حتی یه جمله مودبانه داشته باشه تو مکالمات توقعی بیش از این نیست ازش ...

و اینکه فلسفه تمسخر عدم درک هستن ... درکشون در همین حد هست.

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

خب مدلش اینه 

شما میرین خونه عروستون تو شستن ظرفا یا کارای دیگه کمکش می کنید؟ 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

الان همه اینجا برای ما شدن عروس های با ادبی که خونه مادرشوهر عین چی کار می کنند‌ 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

مهمون اسمش روشه اگه کسی کمک میکنه با خواست خودش بوده نه اجبار 

طرف اومده مهمونی خوش بگذره بهش برده نیاوردین خونتون که کاراتون انجام بده ناراحت هستین اصلا عروستون دعوت نکنین خب  

خب مدلش اینه شما میرین خونه عروستون تو شستن ظرفا یا کارای دیگه کمکش می کنید؟

مگه ادم خونه عروس چنبار میره بعدشم ایشون گفتن کمک کردن 

عروسی ک هفته ی دوبار میاد خونه مادر شوهر ،غذای اماده سفره اماده رو میخوره نمیمیره ک تو ظرف شستن کمک کنه 

مگه ادم خونه عروس چنبار میره بعدشم ایشون گفتن کمک کردن عروسی ک هفته ی دوبار میاد خونه مادر شوهر ،غذا ...

گیر دادین به همون یکی دو روز که گفته اصلا کل روز خونه شون باشه بازم مهمون به حساب میاد چون به دعوت و رضایت صاحب خونه اومده 

نمی میره ؟ چقدر لحن حرف زدنت زشته

شاید تو اینطوری هستی که معنای مهمون نمیدونی و ازشون توقع کار کردن داری ولی بقیه اینطور نیستن و براشون احترام و حرمت قائلند

گیر دادین به همون یکی دو روز که گفته اصلا کل روز خونه شون باشه بازم مهمون به حساب میاد چون به دعوت و ...

😑😑مهمون ؟؟؟

مهمون اینه ک بشینه مثل مجسمه تکون نخوره صاحبخونه بشه خدمتکارش چه حالب 

هر چیزی آدابی داره شما هم مثل عروسشون هستی داری خودتو توجیه میکنی 

بنظرم اینا همه ب شعور و وجدان طرف برمیگرده 

😑😑مهمون ؟؟؟مهمون اینه ک بشینه مثل مجسمه تکون نخوره صاحبخونه بشه خدمتکارش چه حالب هر چیزی آدابی دار ...

از کی تا حالا پذیرایی از مهمان شده خدمتکاری؟ فکر کنم شما با این طرز فکرت مهمونای بدبخت رو فراری میدی از خونت

من مجردم نه من و نه مادرم هرگز مهمان رو وادار به کمکی که از سر رودرواسی و تعارف هست نمی کنیم

اگه جای بقیه عروسا هم بودم به خواست خودم کمک میکنم نه به اجبار و حرف کسی چون بعدها تمام این کمک هام رو دیگه نمی بینن براشون عادت میشه و اونو یک وظیفه تلقی می کنند خیلی هارو دیدم تو همین سایت که همین مشکل مشابه رو داشتن و رسما شدن کارگر خانواده شوهرشون چرا چون نسبت به لطف و توجه شون توقع بیجا برداشتن ولی اگه شما برعکس این عروس ها عادت داری به انجام این چیزها و برات عجیب نیست من حرفی ندارم 

آدمی که شعور و درکش بالا باشه اینو میدونه که نباید از مهمان بدبختش کار بکشه این به نظرت به دور از ادب و آداب و رسوم مهمان داری نیست؟ 

و شما اگه مشکل داری با این قضیه و فرق پذیرایی از مهمان با خدمتکاری رو نمیدونی به خودت زحمت نده و اصلا کسی رو دعوت نکن خونت گلم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12875178/%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D9%85 ...

نوشته نگرانم عادتش بشه ظرف نشوره!!!!!!!!!!!

خدایا کاش منم زندگیم اینقدر بی دغدغه بود اونقدر نگرانی واقعی نداشتم 

نگرانیام همینقدر الکی بوددددددد