2777
2789
عنوان

زن داداشم ظرف نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 7115 بازدید | 210 پست
به خدا من دیدم متاسفانه

چه بد 

الان یادم اومد از هردو سمت یه نفرشون بلند نمیشن کاری کنن بقیه مرد و زن ،کوچیک و بزرگ باهم سفره میچینن و جمع میکنن هردو اونام کار نکردنشون بهتر از کردنشونه مثلا یکیشون دستشو که به مرغ و گوشت زده نمیشوره به همه چی دست میزنه یکیشونم وسواس داره بینهایت 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ...الهی آمیناره کلا اینجورین از اول همینجور بودن ۹ساله عروسشونم یه استکان نه جابجا کردم و نه ش ...

خيلی خوبه خدا حفظشون کنه

اونا بیان خونه شما چی؟ اونا کمک میکنن؟

یا اونام میشینن

گلونی کوردی و جامانه کوردی نماد اصالت و فرهنگ کورد #بژی‌کرماشان#بژی کوردستان

مبادی آداب رفتار کردن احساس با کلاسی نمی‌ده ! خود کلاس و اصالت هست خانم محترم ! از مهمان کار نخواهید ...

من هرکس که دلم بخواد رو ریپ میزنم سایت عمومیه نیازی به اجازه کسی ندارم عزیز جان 

من با شما بحث کردم اما شما از ۳ تا ریپت هر ۳ تاش بحث خانواده و تربیت و توهین کشیدی وسط دیگه کاملا مشخصه چی به چیه😅

من حرف ناحق نزدم 

انشالله موفق باشید و از ما دور

تو منی خاهرشوهرام می‌چسبانند زمین خونه مامانشون منو جاری میپزیم سفره پهنه میکنیم جمع میکنیم میشوریم ...

ن اصلا انگار ن انگار اصلا وجود نداره تو این دنیا مامانشم هیچی بهش نمیگع هیچی من چرا کار کنم پس

عزیزم چرا انقدر فاز برداشتی؟ میری خونه خاهرت یا مادرت کمک میکنی یا نه؟انسانیم ها باید به هم کمک کنیم ...

خیلی باحالن اینا😂

میگه ما تربیت خانوادگیمون اجازه نمیده مهمون بشقابشو برداره 

ادم فقط بخنده به اینا 

به چیزای دیگه که میرسه عروس از دختر نزدیک تره و شکایت دارن چرا با دختر خانواده برابر نیستن

یدونه بشقاب میخوان بردارن مبادی اداب میشن

😂😂

خیلی باحالن اینا😂میگه ما تربیت خانوادگیمون اجازه نمیده مهمون بشقابشو برداره ادم فقط بخنده به اینا ب ...

بخدا منم از ادایی بودنشون چندشم میشه همینا جیگر عروسو خون میکنن

من ظرف نمی شورم اما کارای دیگه رو انجام میدم حتما 

جوری که انگار خونه خودم هست و دخترشونم..

بی سیاستی نمیدونم این رو

البته مادرشوهرم فوت شده خواهرم نداره 

کار هارو تقسیم میکنیم به هرحال 

دقت کردم شما توی هر تاپیکی شرکت میکنید کامل میرید و تاپیکای قبلی اون فرد رو میخونید و توی تاپیک فعلی ...

اتفاقا بنظرم این کار خوبیه تا دست دروغ ها البته منظورم با استارتر نیست و کسانی که موضوع رو کامل توضیح نمیدن رو بشه 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

من تاپیک زیر و رو نکردم توی تاپیک های قبلی شون بودم. حافظه هم دارمشما چرا روی من حساس شدی ؟اگر موافق ...

من فحش نخوندم اواسط تاپیک اومدم، اگرم فحشی دادن که الان عروس نخونده چه اهمیتی داره

مهم الان استارتره که ما هیچ کدوم نمیدونیم بین اون دوتا تاپیک چه اتفاقا و حرفایی توی اون خونواده زده شده

بهر حال من خیلی میبینم این مچ گیری های شما رو، گاهی وقتا که دروغای اساسی بعضی ها رو رو میکنید خودمم دلم خنک میشه ولی از نظر اخلاقی درست نیست، اینجوری باشه ما باید تمام زندگیمون رو تاپیک کنیم تا روند عدم تطابق رو نداشته باشیم که کسی مچ گیری نکنه برامون

اتفاقا بنظرم این کار خوبیه تا دست دروغ ها البته منظورم با استارتر نیست و کسانی که موضوع رو کامل توضی ...

در مورد دروغ گو های اساسی که به عمد تاپیک دروغ میزنن بله منم موافقم ولی در مورد همه بخواییم دنبال عدم تطابق تاپیک یک با ان بعلاوه یک بگردیم و لینک بذاریم واقعا کار سالمی نیست، ما که تمام زندگیمونو اینجا نمیگیم