2777
2789

تازه می‌خوام حساب باز کنم 

چقد طول می‌کشه کارتم بیاد و اینکه باید ده تومن بزارم تو حساب و بهش دست نزنم  بعد از سه ماه ده تومن وام رو میریزن به همون حساب ؟!؟ و میتونم کل ۲۰ تومن رو برداشت کنم ؟!؟ هم اصل پولم رو هم وام رو میشه برداشت ؟

باور دارم که من میتونم😍

لایک لطفا 

ببخشید من بخوام بیشتر سپرده بذارم نمیشه؟

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازکن کدمعرف میخاذکدمنوبزن. NBOE3Qاره باید سه ماه ته خسابت سه میلیون باش بعدش وام ۱۰میلیونی میدن چک ...

فقط سه تومن باشه تو حساب 

ده میلیون وام میدن ؟! خودت گرفتی اینجوری ؟

باور دارم که من میتونم😍
خب فکر کنم میگن هر مبلغی باشه همون قدر میدن 😢

ن اول ده بعدش ۴۰ اگ گردش حسابت خوب باشه و ب موقع پرداخت کنی ..بلهه پول زیادیم باشه وام بیشتری میدن براتسقف تعیین میکته

زهرمار
خب فکر کنم میگن هر مبلغی باشه همون قدر میدن 😢

ببخشید من مثلا ۱۰۰ بذارم .۱۰۰ میدن ؟ ضامن چی میخواد 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

فقط سه تومن باشه تو حساب ده میلیون وام میدن ؟! خودت گرفتی اینجوری ؟

نه اگه ۱۰ میلیون باشه ۱۰ میلیون میده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹