2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی با همسرم

845 بازدید | 57 پست

سلام نی نی سایتی ها،من تازه اومدم تو نی نی سایت ،دلم خیلی گرفته و غمگینم ،زندگیم متاسفانه از ابتدا خوب پیش نرفت،۳ ساله که ازدواج کردم و تقریبا ۲ ساله که عروسی کردیم تقریبا سنتی آشنا شدیم مادرشون من را دیدن بعد چند جلسه آشنایی و رفت و آمد )البته بیشتر با خود همسرم نه خانوادش(خواستگاری و بعدم ازدواج ،متأسفانه از اول خانواده همسرم و همسرم متوقع بودن مثلا تو همه مراسمات از ما توقع داشتن ولی خودشون کاری نمیکردن حتی اینه شمعدون نمیخاستن بخرن سرویس ک بزور خریدن و.... حالا اینا بماند وارد زندگی که شدیم دیدم شوهرم به شدت به خانوادش وابسته علی الخصوص به مادرش ،پدرش ی آدم مریض و بازنشسته است واسه همین مادرش خرج همه زندگی را میده البته از پرتوقعیشونه، شوهر من تقریبا ۴۰ سالشه اما مادرش خونه خریده براش ولی به نام مادرشونه (از همون نامزدی میدیدم اغلب کارت بانکی مادرشوهرم دستشه)، مادرشوهرم بسیار دخالت گر و کنترل گره .خسیسه ولی نه برای خودش مثلا ی عالمه لباس و کفش و این چیزا برای خودش می‌خره واسه چیزایی هزینه میکنه که خودش دوست داره نه من،من شاغلم کارمندم از من انتظار کمک زیاد از اندازه داره من تو هزینه های زندگی کمک میکنم خرج لباس و ارایشگاه و خرج های خودمو که اصن خودم میدم تا حالا هزار تومن ازش نگرفتم اما اون همش توقع داره این هزینه ها هم به چشمش نمیاد. تازه با اینکه پول از خودمه نمیزاره من از پس اندازم طلا بخرم هر موقع خریدم به زور بوده، یا برای پدر و مادرم وقتی میخام روز مادر یا پدر کادو بخرم زورش میاد میگه اینا پولای زندگیمونه

از طرفی خیلی خودشیفته هستش مثلا حرفایی که میزنه اینه همه منو دوستم دارن فلانی منو خیلی دوستم داره همه منو قبول دارن،ی مدت ک بیشتر اون اوایل بود میگفت من تمام دخترایی که رفتم خواستگاریشون دکتر بودن همشونم منو میخاستن ولی من نخاستمشون (مامانش که می‌گفت دخترا به من زنگ میزدن گریه میکردن حتی می‌گفتند چرا ما را نخاسته😑)

همش کلاس میزاره علی الخصوص با اقوامشان مثلا فلانینون دکتر فلانی جراحی فلانی خیلی پولداره )اینا اقوام های نزدیک هستند)

اخلاق بد دیگش اینه که مثل زن ها قهر میکنه اونم چه قهری جای خوابشو جدا میکنه یک ماه دو ماه هر چقد که بشه 

یا مثلا طلاها را برمی‌داره قایم میکنه ....نسبت به پدر و مادرم هم خیلی بدبینه)

از طعنه کنایه های مادرشوهر هم که دیگه نگم شوهرم هم که طرف اوناس

خلاصه چی بگم خیلی خستم ،دیگه موندم چه کنم ، گاهی فکر میکنم اصلا دوستم نداره چون اگر مردی زنی را دوست داشته باشه به خاطر هر کاری میکنه

چی بگم والا.عزیزم اینجور شما تعریف کردی جاهاتون عوض شده انگار شما زن گرفتی.یعنی چی که اختیار درآمد خودتو نداری؟ربطی نداره حتی به همسرت.حالا مادرش بماند.

آخ که چقدر بدم میاد از این مادر شوهرای حسود و بدجنس و ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش بشو ببین خوب میشه.

آخه چجوری بیخیالش بشم الان بیشتر از دو هفته که قهر ‌کرده و جاشو جدا کرده، سر اینکه ی فامیلاشون را بیرون دیدیم البته من نمیشناختمشون قبلش شروع کرد کلی کلاس گذاشتن اینا میلیاردری فلانی منو خیلی دوستم دارن ، بعد که اون آقا را دیدیم یادش نبود که ازدواج کردیم و عروسیمون اومده بعد گفت آقا ی...(اسم همسرم) گفتم بچه مثبته دوست دختر اینا نداشت منم حرصم گرفت گفتم ظاهری همه مثبتن البته با شوخی گفتم بعدم طرف می خواست بگه ذات هم خانواده پدری خوبه هم مادری اشتباهی گفت ذاتش نه اینوری نه اونوری باز من به شوخی گفتم پس ذاتش وسطه... خلاصه همانا شد که شوهرم قهر کرد و گفت تو میخای منو خراب کنیو همه منو می‌شناسن همه منو دوستم دارن تو منو نمیتونی خراب کنی و من رودربایستی دارم و....خلاصه قهر

عزیزم همه تاپیک های دختر گرانبها را بخونید

مرسی عزیزم رفتم ی تعدادش خوندم  خوب بود ولی خب بازم درموندم خیلی کمکی بهم نکرد... به من میگه گمشو از زنگیم بیرون   از بس روزای اول خانواده شوهرم همه مدل دخالتی کردن دیگم جمع کردن این شرایط سخت شده از بس که خودشون خیلی بالا بالا میبینند

مرسی عزیزم رفتم ی تعدادش خوندم خوب بود ولی خب بازم درموندم خیلی کمکی بهم نکرد... به من میگه گمشو از ...

خواهش می کنم در ترمیم زندگی ، صبر و مطالعه و فکر کردن خیلی کمک می کنه، سعی کنید موارد را اولویت بندی کنید و روی یک قسمت تمرکز و کار کنید هر وقت نتیجه داد برید قسمت بعدی ولی خیلی طول می کشه گاهی وقتها هم ممکنه به نتیجه نرسید ولی شما تلاشتون را بکنید موفق باشید

ببین عزیزم هیچ شوهر کاملی نیست عزیزم

وقتی میبینی شوهرت نکته سنجه سعی کن توی صحبت کردنت حواست باشه ولی اینکه میگه خرج نکن برای خودت طلا یا برای مادر و پدرت ببخشیدا غلط کرده با هفت جد و آبادش

ببین عزیزم ما زن ها فقط خودمون برای خودمون میمونیم 

حواست باشه بذار هرچی میخواد قهر کنه اصلا هم عذرخواهی نکن خودت هم طوری رفتار کن انگار قهر نیستی مثل قبل باش 

ولی حواست به خودت باشه حتما طلا بخر 

توی مشکلات همین شوهرت اول دست رد به سینه ما میزنن 

من خودم زخم خورده ام ولی چیکار کنیم شوهر عوض کنیم درست میشه نه عزیزم باید خودمون عوض بشیم 

به خودت برس وظیفه ات رو انجام بده ولی زیاد مایه نذار اصلا و ابدا

هرچی داری پس انداز طلا کن توی دست و بالش هم نذار که طمع کنه بفروشه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

عزیزم چون شما دلتون از همسر تون پر بوده با شوخی کنایه هایی پیش فامیلشون گفتید که خوب تونم ناراحت شده و قهر کرده

ولی کلا زندگی با آدم خود شیفته خیلی سخته

اولا سعی کن سفت و سخت جلو گیری کنی تا فعلا بچه دار نشی

بعدشم با جدیت اختیار مال خودت رو داشته باش و خیلی اجازه دخالت بهش نده

حتما حتما پس انداز مخفی  داشته باش .

هر کاری مینی مثلا طلا میخری لزومی نداره همسرت بدونن با مادرت هماهنگ شو پیش اون نگهدار 

سعی کن با خوش زبونی با همسرت رفتار کنی و چون خیلی هم حساسه نرنجونی ش ولی هر وقت شما رو ناراحت کرد شما هم محترمانه به روش بیار و کوتاه نیا

کلا از موضع قدرت برخورد کن و سفت جلوش وایستا

انشاالله که موثر بشه

گلزهرا هستم .کاربریم الکی ترکید. 
عزیزم چون شما دلتون از همسر تون پر بوده با شوخی کنایه هایی پیش فامیلشون گفتید که خوب تونم ناراحت شده ...

والا عزیزم من بیشتر ازین می رنجم که خودشون خیلی بالا بالا می بینه نگاه از بالا به پایین از این چیزا ،سمت خانواده مادریش براش خدای روی زمینن مثلا با شوهر خاله هاش یجوری باید برخورد بشه انگار نعوذبه الله پیغمبرن احترام زیاد اندازه باید گذاشت میدونی ادم از اولویت نبودن دلگیر میشه(دقیقا مادرشون اینجوریه و به فرزندانش هم یاد داده بایددددد اینجوری باشه و درست اینه ، هر جام اونا یادشون بره مادر یاداوری می کنه) 

میشه بگی اخلاق خوبش چیه؟! اینا رو تو دوره آشنایی و نامزدی متوجه نشده بودی؟

تو دوره آشنایی و نامزدی نه والا شایدم اینقد غرق احساسات بودم که نفهمیدم ، ولی تو دوره عقد چرا دیگه ی چیزایی فهمیدم. اخلاق خوووب هم اینکه خب تا حدی مهربونه مخصوصا اوایل بیشتر و اینکه معمولا عذرخواهی میکنه (البته این عذر خواهی هم فقط به خاطر که نشون بده چقد آدم خوبیه که عذر خواهی میکنه ولی درواقع بیشتر معتقده من اشتباه کردم )

تو دوره آشنایی و نامزدی نه والا شایدم اینقد غرق احساسات بودم که نفهمیدم ، ولی تو دوره عقد چرا دیگه ی ...

بله قطعا یه چیزایی نشون داده ولی همونطور که خودت گفتی احساساتش نذاشت خوب ببینیش.اکه میتونی راضیش کن به مشاوره با هرترفند و دلبری که بلدی چون حتما لمش رو بلدی.ببین مشاور چی میگه بهتون

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚