2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 57 پست
مشاورام جدیدا آسونترین راه رو انتخاب می‌کنند، روز اول گفت جدا شو

من نمی گم طلاق بگیر. ولی دوست من چند ماه بعد عروسی مشاور گفت عاقبت ندارد جدا شو. دوستم گوش نداد. سه سال بعد مردک بردش خونه پدرش چ دیگه دنبالش نیامد. بعد رفت عدم تمکین گرفت و زن گرفت و بچه دار شد ۵ سال دوستمو طلاق نداد آخرش دوستم مهرشو بخشید و طلاق گرفت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی گم طلاق بگیر. ولی دوست من چند ماه بعد عروسی مشاور گفت عاقبت ندارد جدا شو. دوستم گوش نداد. سه ...

🤨با وجود اینکه زن داشته کسی پیدا شده زنش شده؟؟؟ واقعا که از ماست که بر ماست

من نمی گم طلاق بگیر. ولی دوست من چند ماه بعد عروسی مشاور گفت عاقبت ندارد جدا شو. دوستم گوش نداد. سه ...

داشتم فکر می کردم شاید اگر برم ی شهر دیگه دور از همه زندگی کنیم بهتر بشه شرایط

شوهر منم همینه یهو میبینی چند ماهه قهر مرده وحرفم نمیزنه .حتی یه کلمه بخدا خستم کرده .خودشیفته هم هس ...

خب اگه میگی خدا بکشتش که یعنی به مرگش راضی هستی چرا جدا نمیشی؟