2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت کانال ازدواج تنها مسیر آرامش و داشتم برای همه شهرهاست

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه مدت کانال ازدواج تنها مسیر آرامش و داشتم برای همه شهرهاست

ولی این خیلی قوانین اره باید خانواده در اطلاع باشن و عکس صفحه دوم  شناسنامه بدی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه کانال و مجازی نمیخوام

ها اوکی 

معرف ازدواج خیلی کار چیپ و بی کلاسیه میخوای چیکار ارزشت رو میاره پایین خودت قشنگ با یه یکی اشنا شو

شرایطش برام پیش نیومده میخوام یکی معرفیم کنه

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹
معرف ازدواج خیلی کار چیپ و بی کلاسیه میخوای چیکار ارزشت رو میاره پایین خودت قشنگ با یه یکی اشنا شو

چیپ بی کلاس تر از این نیست که تو دور دور یا وسط خیابون با یکی اشنا بشه 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨