2777
2789
عنوان

تاخییر پریود

51 بازدید | 11 پست

سلام خواهش میکنم منو راهنمایی کنید ۱۰ روز از پریودم گذشته بیبی چکم منفیه ورم صورت و جوش دارم شکمم هم خیلی بزرگ شده قبل اون هر ۳۳ روز دقیق پریود میشدم احساس گرما هم میکنم ولی بقیه علائم گرفتگی رو ندارم لطفا اگر راهکاری دارین کمک

منم دو روزه موعدم گذشته و سینه هام تا دستم میخوره درد مکنه نمیدونم چیع 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو روزه موعدم گذشته و سینه هام تا دستم میخوره درد مکنه نمیدونم چیع

منم سینه هام سفت شده یکم درد میکنه

ترشح واژن دارم گاهی هنوز نشدم ممکنه بخاطر فصل سرما باشه ؟؟ این ماه هنوز نشدم 

چند سالته مجردی

منم سینه هام سفت شده یکم درد میکنهترشح واژن دارم گاهی هنوز نشدم ممکنه بخاطر فصل سرما باشه ؟؟ این ماه ...

منم صبح ها ترشح دارم کم 

۱۸ سالمه و ازدواج کردم شما چی؟

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

منم متاهلم ۲۷

باردار نیسین؟

رابطه نداشتی؟ من مجردم گاهی ترشح دارم گاهی کمپریودات همیشه منظمه؟

پریودام اکثرا زود اتفاق میوفته و هیچ وقت تاخیر نداشم 

رابطه هم داشتم