2777
2789

بچه ها راهنمایی م کنید 

ببینم میتونم زایمان دومم طبیعی زایمان کنم اولی سزارین بوده 

راستش من کسی ندارم مراقبم باشه میترسم طبیعی زایمان کنم بخیه طبیعی و دردش اذیتم کنه 

از یه طرف هزینه سزارینم بالا هست

خیلی حالم گرفته هست

کاش منم مامانم بیشتر هوام رو داشت 

سر بچه اولم یکی دو روز فقط بهم سر زد حالا این واقعا میترسم

حتی دچار سوختگی شدم فقط یه سر اومد پیشم نیم ساعت بعد رفت چجور من به این مامان تکیه کنم که کمکم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال میگذره از زایمان اولت ؟ دوست من فاصله ۳ سال بعد سزارین طبیعی اورد راضی بود ولی دکترش لباف بود ،باید خیلی دکترت خبره باشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

اگه سزارین انتخاب خودت بوده اره میشه دومی طبیعی باشه البته با مشورت پزشک

ولی خب اگه تنگی لگن داشتی و طبیعی تونستی زایمان کنی ک سزارین شدی ، نمیشه دیگه باید سزارین شی

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

واقعا زایمان طبیعی عشقه

یه بار فیلم زایمان سزارینو ببین ببین ببین چطوری هفت لایه شکمتو پاره می‌کنن و بیچارت می‌کنن،بعد با خیال راحت میری زایمان طبیعی می‌کنی،دوبار تبیعی زایمان کردم هزار بار خدا را شکر می‌کنم

واقعا زایمان طبیعی عشقهیه بار فیلم زایمان سزارینو ببین ببین ببین چطوری هفت لایه شکمتو پاره می‌کنن و ...

اولین زایمانم سزارین بوده راضی بودم اذیت نشدم از درد طبیعی میترسم