2777
2789
عنوان

قیمت مانتو

1235 بازدید | 70 پست

سلام بچه ها

من امشب رفتم بع از مدتها خرید واسه خودم دوتا مانتو پاییزه خریدم جمعا شده ۲۱۰‌هزار تومان به نظرتون گرونه؟؟؟؟ 

آخه مادر شوهرم عوض تبریک گفتن یه آه جان سوزی کشید و بعدش گفت واییییییییییی خیلی گرون خریدی وایییییییی....

به نظرتون با این آدم چیکار کنم ....😤😤😤😡😡😡😡😠😠😠😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا دویست خیلی خوبه واقعا

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

جمعا 210؟ مگه دونه ای 210 هس که! البته هستا ولی شیکشو بخوای و جنس خوبشو بخوای بالای 200  برای هرکدام باید بدی این کجاش گرونه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

خوب کردی مبارکت

گرون نگرفتی قیمتها همینه

البته مانتو ارزون هم هست که بدرد نمیخورن

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
خب امار نمیدادی بهتر بود

اخه یه درد دو درد نیست که خیلی وقت بود نرفته بودیم بعد از خرید شوهرم گفت بریم یه سر مامانم مریضه شوهرمم پلاستیک خریدو با وسایل بچه آورد بالا اونم شاخکاش فعال شد که اینا چیه گفتم مانتو خریدم  قیمتشم  پرسید خواستم نگم ولی یهو دیدم اتیکت داره

دیگه چیزی خریدی بهش نشون نده یا قیمتو خیلی کمتر بگو

وا چرا  ..هیچ وقت نکن این کارو ..من تقریبا بیشتر دوقات وسایل گرون میخرم ولی یبارم یچی ارزون و خوشگل گیرم بیاد بخرم .گرون تر میگم قیمتشو .بزار چشش در اد