2777
2789
عنوان

هم فکرییییی توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست
بانک رسالت همکارم همسرم اشنا داره میگن وام خوبی میده همسرم میگه وام بگیرم من گفتم طلا حالا موندیم هن ...

رسالت حضوری نیست اصن

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام سود۲درصد میده

۱۰۰م بزاری شبی ۵۵۰۰ت

امتیاز وام میده

وامشم کلا غیر حضوریه

مدتی هم ک پول گذاشتی هیچ سودی نداره

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چیشو میخوای بدونی؟

اینکه شرایط وامی که میده به چه صورته من قصد خرید خونه تا سال بعد رو دارم با این شرایط باید کلی دوندگی کرد  

اخه شهرما شعبه داره شنیدم ثبت نام برای وام حتی درخواست حسابم اینترنتیه ولی شعبه داره اینجا

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
اینکه شرایط وامی که میده به چه صورته من قصد خرید خونه تا سال بعد رو دارم با این شرایط باید کلی دوندگ ...

کاری نداری باشعبه

سکه ی چی میترسم طلا فروشی سرم کلاه بزاره 🤦‍♀️تا حالا سکه نخریدم اگ شما خریدین راهنمایی کنید

ببین عزیز ما همون موقع که طلا داشت گرون میشد سال ۹۴ رفتیم تمام سرمایه ی پدرمو دادیم سه تا سکه تمام امامی گرفتیم دوتا ربع سکه و خداییش هم خیلی سود کردیم 

وام ولی بلای جونه هیچ جوره قسطاش تموم نمیشه