2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد دلارشو بزار باتک حساب ارزی باز کن بعد شیش ماه دو هزار دلار ارز دولتی بگیر بفروش چهل تومن سود کن

همه بانکا اینجوری کدوم بانک بهتره عزیزم خیلی خوبه ک

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
صد دلارشو بزار باتک حساب ارزی باز کن بعد شیش ماه دو هزار دلار ارز دولتی بگیر بفروش چهل تومن سود کن

کدومم بانک

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
طلافقط هم سکه بگیر اصلا سراغ وام نرو مثل نزول میمونه بازپرداختش مکافاته هیچجوره صاف نمیشه

سکه ی چی  میترسم طلا فروشی سرم کلاه بزاره 🤦‍♀️تا حالا سکه نخریدم اگ شما خریدین راهنمایی کنید

نمیدن که دیگه 

کلا منحل شد

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
پس چه کنم ؟

سکه مکه هم بدرد نمیخوره همش حباب

ایناس

طلا هم باید خیلی بره بالا ک سودی توش باشه

چون بخری ۱۰درصد اول کار پریده

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
سکه مکه هم بدرد نمیخوره همش حبابایناسطلا هم باید خیلی بره بالا ک سودی توش باشهچون بخری ۱۰درصد اول کا ...

بانک رسالت همکارم همسرم اشنا داره میگن وام خوبی میده همسرم میگه وام بگیرم من گفتم طلا حالا موندیم هنوز بانکش نرفتم ببینم شرایط وامش چطوریه

من دوسال پیش زمین خریدم ولی طلا میخریدم سود بیشتر میشد