2777
2789
عنوان

سوال واسه خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 112 پست
نه اصلا طرفش نرو وگرنه دیگه عادتش میشه قهر کردن عین بچه ها فقط پیام بده سلام آقای فلانی من همچین انت ...

نه این کار هم لازم نیست

چون این آقا قبلا هم قهر کرده 

کلا اخلاقش قهریه

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
همین کاری که گفتم و انجام بده برمیگرده داخل پیامت هم بنویس من خیلی شما و دوست دارم اما این یک هفته ب ...

ببین یه لحظه میشه پیام بنویسم نری بخونی پیاممو واست توضیح بدم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه لحظه میشه پیام بنویسم نری بخونی پیاممو واست توضیح بدم ؟

چرا اینقدر هیجانی و احساسی رفتار میکنی

کمی آروم باش تا منطقی تصمیم بگیری

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
نه اصلا طرفش نرو وگرنه دیگه عادتش میشه قهر کردن عین بچه ها فقط پیام بده سلام آقای فلانی من همچین انت ...

ببین اون منو خیلی دوست داشت خیللللی 

نمیدونم چجوری بگم که باور کنی 

چیزی که واسش مهم بود صداقت بود 

من سر کارم از فشار کار خسته شده بودم و بهش گفتم من احتمالا از این محل کارم در میام و میرم جای دیگه به نگفتم فشار کارم زیاده فقط گفتم میخام برم یه جای جدید وقتی بهش میگفتم میگفت اخه حالا فکر کردی بقیه جاها چیه 

من یک ماه بود از اونجا اومده بودم بیرون الان فهمیده و ازم به شدن دلخورررررر شده 

من پشت تلفن باهاش عصبانی حرف زدم و ناراحت شد

زنگ زد به کامان بابام و گفت چرا مریم انقدر عصبانی شده و من میخاسم باهاش حرف بزنم و مامان بابام گفتن از اینکه فهمیده این موضوع فهمیدی به هم ریخته 

بعد من دو سه روز رفتم تو سکوت اونم همین طور

بعد بهش زنگ زدم دو سه بار برنداشت فرداش زنگ زدم برداشت گفت میدونی با من چیکار کردی 

بعدش گفتم ببخشید من نمیخاسم تورو درگیر کنم واسه همین نگفتم و معذرت میخام گفت فعلا اومدم بیمارستان مه خاهرم سزارین کرده ترخیصش کنیم 

گذشت و من بهش پیامک دادم و ازش معذرت خاهی کردم گفتم تکرار نمیکنم و قول میدم 

بهش گفتم اگه کیدونسم به جون داداشم انقدر به هم کیریزی بهت میگفتم ولی جوابم نداد

با مامانم که حرف زد اصلا حرفی از تموم شدن نزد و خیلی هم خوب حرف میزد 

مثولی جواب منو نمیده 

چیکار کنم ؟

میگم خوبه برم ببینمش 

چون بچه اس ناپخته اس

به مظرت من باید چیکار کنم ؟ 

چجوری درست میشه ؟

خیلی دوسم داشت 

سه بار اومدن واسه خواستگاری ما میگفتیم نه 

من الان خیلی دوسش دارم