2777
2789
عنوان

خانمهایی که شوهرتون خیانت کرد الان حالتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10955 بازدید | 65 پست
من ازدواج سومم هستش اولی اعتیاد داشت دومی بهم گفت سینت کوچیکه من بزرگ دوستدارم سومی هم ک ص کش

آدم پیشونی نداشته باشه همینه صد تا شوهر هم بکنه باز یجای کار میلنگه 

یه بنده خدا هم ۳ تا ازدواج ناموفق کرد اولی که یه بی مسئولیت لات بود سرکار میرفت نمی‌رفت هشتش گره نهش بود یه بحثی هم می‌شد قهر می‌کرد از خونه میرفت یک ماه یکی ماه،

دومی معتاد بود شیشه میزد بعد این خانم رو چند باز تا حد مرگ کتکش زده بود آخرین بار هم چاقو کشیده بود ران و پاهاش کلا زخم و نابود، 

سومی هم نسبتا خوب بود که اجل مهلتش نداد😓

الان ۲ تا بچه رو خانومه تنهایی بزرگ میکنه سرکار میره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معذرت میخام خانم قصد نداشتم ناراحتتون کنم

کاره من و حال من از ناراحتی گذشته دلم خووونه 

قبل از اینکه خیانتش رو بفهمم

اینقدر شاد بودم که نصف شبا که خوابم نمی‌برد 

تو گوشم هندزفری میذاشتم میرفتم تو اتاق دیگه میرقصیدم 

می بینی مرد جماعت همینه یکی از دیگری بدتر پس طلاق راهش نیست رابطه نداشته باش برای خودت و بچه هات زند ...

طلاق خواستم بگیرم 

نداشت و گفت طلااقت نمی‌دم 

فکر کن من تو این خونه سگ نگهبانت هستم 

من تورو از دست بدم میمیرم 

تو فرشته ای و و و 

خودمو میکشم اما طلاقت نمیدم و...

من ازدواج سومم هستش اولی اعتیاد داشت دومی بهم گفت سینت کوچیکه من بزرگ دوستدارم سومی هم ک ص کش

بخدا شوهر سابق من بعد من ۲زن گرفت اونا هم ازش جدا شدن البته من کلا ۱سال زندگی مشترک داشتم الانم حالم عالیه

کاره من و حال من از ناراحتی گذشته دلم خووونه قبل از اینکه خیانتش رو بفهمماینقدر شاد بودم که نصف شبا ...

بهتون حق میدم خانم واقعا سخته 

آدم تموم خواسته ش از زندگی مشترک همینه 

دیده شدن 

محبت دیدن 

مهم بودن 

درک شدن 

کی فکرشو‌میکنه که مابکنیم

اخه بعضی از مردها میبینی مثلاً همون نگاه هاشون زشت و زننده هستش یا برخورد و رفتارشان با جنس مخالف تو جمع فامیلی جلف هایش 

اما بخدااا قسم تو فامیل و در و همسایه رو شوهر من قسم میخورن 

کاره من و حال من از ناراحتی گذشته دلم خووونه قبل از اینکه خیانتش رو بفهمماینقدر شاد بودم که نصف شبا ...

خب اون ک میخواد زنشو طلاق بده و فرستادش خونه باباش بنظرم از قصه زنم ک شده طلاق نگیر و سعی کن ادبش کنی و با شوهر بمون اگه تو طلاق بگیری میرن با هم و سرانجام ازدواج

آدم پیشونی نداشته باشه همینه صد تا شوهر هم بکنه باز یجای کار میلنگه یه بنده خدا هم ۳ تا ازدواج ناموف ...

آاااخ اگه بدونی من با این همسرم که پنج سال ازدواج کردیم چقدر خوشبخت بودم 

رابطه ما یه زن و شوهر عادی و ... نبود 

خوشبختی و بساز بودن و عاشق همدیگه بودنمون تو کل فامیل و خانواده و دوست و.. زبانزده 

طلاق خواستم بگیرم نداشت و گفت طلااقت نمی‌دم فکر کن من تو این خونه سگ نگهبانت هستم من تورو از دست بدم ...

چه بهتر سروری کن توی قلمروی خودت 

تنها یه ذره از پاکیت به کل اون زنای هرزه می ارزه 

با شوهرت شرط و شروط بزار بگو هر چقدر خیانت میکنی بکن برام مهم نیست من و با بچه هام راحت بزار 

بخدا هر چقدر ببینه به ک ونت نیست بیشتر میسوزه

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

اگه اینقدر میخوایش یه درس خوب ب زنه بده

دیگه درس خوبتر از اینکه زنگ زدم به شوهرش ماجرا رو گفتم 

من دیگه به همسرم بی اعتماد شدم 

مثلاً با خودم میگم این ژنه رو آدم کردم و به شوهرش گفتم خب فوقش می‌ره یه ژنه دیگ...

خب اون ک میخواد زنشو طلاق بده و فرستادش خونه باباش بنظرم از قصه زنم ک شده طلاق نگیر و سعی کن ادبش کن ...

عزیزم اگه من طلاق بگیرم که دیگه اصلا بعدش واسم مهم نیست که با کی بره و با کی باشه 

لیاقت خودشو با ژنه هرزه انگل میبینه