2777
2789
عنوان

خانمهایی که شوهرتون خیانت کرد الان حالتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 10955 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو جمع کن قوی باش  گناه بچه هات چیه بی مادر بشن 

از فردا برای خودت و بچه هات زندگی کن خوب بپوش خوب بخور توی بدهی بندازش بهترین لحظات رو زندگی کن مگه زندگی فقط شوهر هستش 

از زندگی کسی که قدرتو نمیدونه فرار نکن بمون زجرش بده

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

عزیزم بنظرم اصلا ب روش نیار ک میدونی براش عادی میشه و بفهمه تو نمیری جلو چشت دختر میاره اینو از من ب ...

کاش با یه دختر بود 

با یه زن متاهل که اون ج نده هم دوتا پسر ده ساله داره

فکرشم نمی‌کردم بروز منم تاپیک خیانت بزنم

کی فکرشو‌میکنه که مابکنیم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
من ازدواج سومم هستش اولی اعتیاد داشت دومی بهم گفت سینت کوچیکه من بزرگ دوستدارم سومی هم ک ص کش

می بینی مرد جماعت همینه یکی از دیگری بدتر پس طلاق راهش نیست رابطه نداشته باش برای خودت و بچه هات زندگی کن خودتو قوی کن پس انداز داشته باش طلا بخر

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

ینی به ادامه زندگی مشترک امیدی نی خانم

وااای اگه بدونید چقدرررر من این بشر رو دوسداشتم 

چقدررر بهش اعتماد داشتم 

عکسشو گذاشته بودم تصویر زمینه گوشیم که هر لحظه ببینمش وقتی خونه نیساما الان خودشم نمیخام ببینم 

چ برسه عکسش

شوهر من یک ماه مونده بود عید چهارصد و سه بعد از بیست سال زندگی مشترک عاشقانه .با یه فامیل دورمون که عروس داره و دوتا دختر دم بخت نیم ساعت تلفنی حرف زده بود .دور از جون بچه هام عیدم رو سیاه کرد آخرشم به غلط کردن افتاد رفت پرینت گرفت که فقط زنیکه زنگ زده بود  خطش رو سوزوند اینستاش رو پاک کرد پیش خودم به زنه گفت به گوشی من زنگ نزن خانمم ناراحت میشه بردم زیارتگاه قسم خورد مقصر نبوده . ول ولی ولی دیگه ازش متنفرم  از چشمم افتاده چون اون یک ماه زخم معده گرفتم و افسردگی شدید