2777
2789
عنوان

بچه ها واسه روز مرد واسه نامزدم

142 بازدید | 16 پست

ساعت الگانس گرفتم سه میلیون. خیلی ذوق شوقشو دارم 🥹🤭

نمیدونم کیک هم بگیرم یا نه؟

هی میگم بگیرم بعد میگم ن همون ساعت کافیه یکم سر سنگین برخورد کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیر اگه ارزششو دارهاگه اونم باشه همین کارو میکنه پس توهم همین کارو کن

اون روز زن خیلی شرمندم کرده واسم کلی وسایل گرفته بود از وسایل ارایشی گرفته تا لباس و ست نقره 

اون روز زن خیلی شرمندم کرده واسم کلی وسایل گرفته بود از وسایل ارایشی گرفته تا لباس و ست نقره

پس بگیر .

ارزششو داره 

منظورم این نیست ک هر کی پول بده ارزش داره منظورم اینه ک تموم سعیشو کرد ک خوشحالت کنه پس توهم همین کارو کن

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌

پس بگیر .ارزششو داره منظورم این نیست ک هر کی پول بده ارزش داره منظورم اینه ک تموم سعیشو کرد ک خوشحال ...

اره بخدا خیلیییی کارا کرده تا امروز هر مناسبتی برام کلی کادو گرفته. من عاشق نقره هستم هر مناسبت نیم ست یا انگشتر یا دستبند میخرع. پارسال تولدم ساعت هوشمند خرید چهار میلیون داد . واسم گوشی خرید ۱۵میلیون  خیلی خرج میکنه 

اره بخدا خیلیییی کارا کرده تا امروز هر مناسبتی برام کلی کادو گرفته. من عاشق نقره هستم هر مناسبت نیم ...

دمش گرم برای خوشحالی کسی ک دوست داره همه کار میکنه هواشو داشته باش نزار تنها شه کاری کن ک همیشه از انتخابش راضی باشه البته منظورم با هدیه گرون و اینا نیست احترام و علاقس .ک میدونم خودتون بیشتر ازرمن میدونید ک انقد از انتخابتون راًی هستید .

امیدوارم ک خوشبخت شید💚

👑کوروش بزرگ👑         گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌