یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس بگیر .ارزششو داره منظورم این نیست ک هر کی پول بده ارزش داره منظورم اینه ک تموم سعیشو کرد ک خوشحال ...
اره بخدا خیلیییی کارا کرده تا امروز هر مناسبتی برام کلی کادو گرفته. من عاشق نقره هستم هر مناسبت نیم ست یا انگشتر یا دستبند میخرع. پارسال تولدم ساعت هوشمند خرید چهار میلیون داد . واسم گوشی خرید ۱۵میلیون خیلی خرج میکنه
اره بخدا خیلیییی کارا کرده تا امروز هر مناسبتی برام کلی کادو گرفته. من عاشق نقره هستم هر مناسبت نیم ...
دمش گرم برای خوشحالی کسی ک دوست داره همه کار میکنه هواشو داشته باش نزار تنها شه کاری کن ک همیشه از انتخابش راضی باشه البته منظورم با هدیه گرون و اینا نیست احترام و علاقس .ک میدونم خودتون بیشتر ازرمن میدونید ک انقد از انتخابتون راًی هستید .
امیدوارم ک خوشبخت شید💚
👑کوروش بزرگ👑 گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌