2777
2789
عنوان

همه دندونام درد میکنه چرا

113 بازدید | 20 پست

حدود یک ماهه ک کل دندونام درد میکنه چای میخورم تیر میکشن دکتر گفت ازدندون عقل میشه رفتم دونه دونه کشیدم اولیو ک کشیدم خوب شدم خبرم رفتم تازگی  دندون عقل پایین کشیدم مجدد بجا اینکه بهتر بشه دندون درد اومده سراغم خسته شدم تو رو ب خدا اگر میدونین از چیه بهم بگین دعاتون میکنم😢😢😢😢😢😢

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشابه و دلستر میخوری

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عکس گرفت اخه چیزی نبود

دندونی هم نداری که عفونت کرده باشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

خب چرا یه دندون پزشکی درست نمیری از دندونات عکس بندازن بفهمن؟؟ این احتمالا یکی از دندونات یا بیشتر به عصب رسیده به کل دندونا درد میده

من یادمه دندونا پایینم درد میکردم رفتم دکتر دیدم یکی از دندونا بالام به عصب رسیده

خب چرا یه دندون پزشکی درست نمیری از دندونات عکس بندازن بفهمن؟؟ این احتمالا یکی از دندونات یا بیشتر ب ...

رفتم عکس گرفت چیزی نبود  دو تا  دندون عقل کشید

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
ن اخه دندون خرابم باشه مثلا فک پایین خب همون ردیف درد میگیره چرا فک بالا هم درد میگیره اخه

همه رو درگیر میکنه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ن اصلا خیییییلی کم

تازگیا نخوردی؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم