2777
2789

یه صحنه بد دیدم از یکی از عزیزانم که اتفاق خیلی بدی براش افتاد نمیخوام بازگو کنم ولی جلو چشم من بود

الان حالش شکر خدا خوبه و بخیر گذشت

ولی برای نیم ساعت همه باورشون شده بود مرده دور از جون

الان خیلی حالم بده بهش فکر میکنم و تداعی میشه تو سرم 

بگید چطور از ذهنم پاک کنم

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
کنترل ذهن‌.

خب منم پرسیدم چطور. خودم میدونم کنترل ذهن😐

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم پرسیدم چطور. خودم میدونم کنترل ذهن😐

متوجه‌ام که دیدن چنین صحنه‌ای چقدر می‌تواند سخت و ناراحت‌کننده باشخ این احساسات کاملاً طبیعی و ممکن مدتی طول بکشد تا از ذهنت خارج بشه 

اما میتونی با روش های کنترل ذهن استفاده کنی مثلا 

با کسی که به او اعتماد داری، درباره‌ی احساساتت صحبت کن. این می‌تواند به تخلیه‌ی احساست کمک کنه

چند دقیقه‌ای را به تنفس عمیق و مدیتیشن اختصاص بده و با خودت صحبت کن و اون موضوع رو حل کن این کار می‌تواند به آرامش ذهن و کاهش استرس کمک کنه.:

سعی کن خودت را با فعالیت‌هایی که دوست داری، مشغول کنی. ورزش، خواندن کتاب یا تماشای فیلم می‌تواند مفید باشه

احساساتت را روی کاغذ بنویس.. هر چیزی که دیدی و.. و با خودت عهد ببند 

به خودت زمان بده و هر وقت ذهنت به سمتش رفت سعی کن ذهنتو مشغول یه کار دیگه کنی

اینا کاملا قابل کنترل هستند

ولی این فکر نکن که یهویی از ذهنت پاک بشن مدیریتشون کن کم کم کمرنگ میشن..

متوجه‌ام که دیدن چنین صحنه‌ای چقدر می‌تواند سخت و ناراحت‌کننده باشخ این احساسات کاملاً طبیعی و ممکن ...

ببخشید بابت اشتباه تایپی زیاد حوصله ندارم تایپ کنم🙏 امیدوارم حداقل یه ذره کمک کننده باشه

بهش فکر نکن:)