2777
2789
عنوان

خیلی تنبل و شلخته و افسرده و بی انگیزم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 50 پست
احتمالا چون آزمایش دادم و یسری داشتم / بعضی اوقات وقتی سرکارم یادم میوفته من ناهار درست کردم به بچه ...

تیروئید که بالا پایین میشه روی من خیلی اثر میذاره اخلاقم. غذا هم قبلابه بچه میدادم خودم حوصلم نمی‌کشید بخورم. لاغر شدم یمدت. بعد به خودم رسیدم و مکمل و... دوباره وزنم برگشت. و اینم بگم خیلی اهل پس انداز بودم. هی میگفتم لازم میشه

ولی یهو تصمیم گرفتم اگه چیزی دلم بخواد بخرم

هنوزم سختمه و کم میخرم ولی گاهی میخرم تا بفهمم خودم مهمم. حتی یه خوراکی ساده

منم متاهلم و سه تا بچه دارمشاغل نیستم ولی بعضی وقتا برای مشتری کارهای خیاطی انجام میدم. البته من بخا ...

حتما امتحان میکنم مرسی وقت گذاشتی و جواب دادی 

خیلی کمک کردی تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیروئید که بالا پایین میشه روی من خیلی اثر میذاره اخلاقم. غذا هم قبلابه بچه میدادم خودم حوصلم نمی‌کش ...

اینم باید شروع کنم البته شروع کردم ولی هیچ ذوقی ندارم 

البته شاید به مرور بهتر بشه

شوهرم خیلی بی توجه / اصلا حرف نمیزنه / احساس میکنم زندگی رو دوش خودمه / من ظاهر شادی دارم ولی پوکیدم ...

هم سن هستیم . منم ظاهر م شااااد و خندان . از درون پر استرس و غصه و درد دل نگفته .. گاهی بشدددت کسل و تنبل و شلخته میشه گاهی زررررنگ و مرتب بستگی ب حال روحیم داره . 

حتما امتحان میکنم مرسی وقت گذاشتی و جواب دادی خیلی کمک کردی تشکر

قربونت عزيزم 

تو فقط یه بار زندگی میکنی. این خیلی مهمه

مراقب خودت، زیباییت، اخلاقت باش

خانمه با سلیقه ی فردا😀

بلغم چطور باید بفهممخیلی طبع سرده خیلی زیاد

حس کرختی 

اضافه وزن 

خواب آلودگی 

بی حوصلگی 

باید بری دکتر طب سنتی یا عطاری های که معتبر هستند

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌