2777
2789
عنوان

خیلی تنبل و شلخته و افسرده و بی انگیزم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 50 پست

خودم خیلی شلخته شدم قبلا نبودن حداقل تا این حد نه / آرایش نمیکنم / لباس نمیرم/  اصلا حقوق دلم نمیخواد خرج کنم برام ارزشی نداره همش شده خرج خونه میکنم برای خودم حتی یه شال دلم نمیاد بخرم/  انگار رفته تو وجودم / ولی برا اهل خونه همش خرج میکنم / نه که نخوام انگار نمیتونم / وضعیت خونه افتضاح / شب دلم نمیاد بخوام و دلم میخواد با خودم تنها باشم به خودم انگیزه بدم یا کلیپ ببینم از دنیا واقعی خودم بیرون بیارم و بهم خیلی خوش میگذره ولی کافیه شوهرم یا بچه ام بیدار باشن انگار گند می‌زنند به شبم و تا وقتی نخوابیدن من زندگی رویایم شروع نمیشه 

وای چقدر منی،منم عاشق تایم کارم تو بیرون هستم وقتی میرسم خونه تازه اوج افسردگیمه

میدونی چیه

مشکل اینجاست که اکثر ما خانما، فقط تکیه کردیم به اینکه چقد نگامون کنه چقد دوسمون داشته باشه و... باید یاد بگیریم دلمون رو بزرگ کنیم. ما که فقط برای همسرمون زندگی نمیکنیم. مخصوصا اگه بچه هم داشته باشیم

اولویت اولت خدا باشه. دنبال توجه اون باش

من اینجوری کمی آروم میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم خیلی شلخته شدم قبلا نبودن حداقل تا این حد نه / آرایش نمیکنم / لباس نمیرم/ اصلا حقوق دلم نمیخوا ...

منم قبلا اینطور بودم. اصلا دلم میخواست شب بشه بقیه بخوابن تا من بهم خوش بگذره حتی فیلم ببینم تنهایی چای بخورم. اما همش بخاطر این بود که هی  رفتاراشون و ناراحت شدنام رو برای خودم گنده میکردم

باید فقط بیخیال باشی

وقتی به این فکر کنی که معلوم نیست فردا زنده باشی یا نه

فردا همون آدما رو داشته باشی یانه

میدونی چیهمشکل اینجاست که اکثر ما خانما، فقط تکیه کردیم به اینکه چقد نگامون کنه چقد دوسمون داشته باش ...

اینم راه حل خوبیه / من کلا آدم وابسته ای هستم همش دلم میخواد یکی حمایتم کنه

منم قبلا اینطور بودم. اصلا دلم میخواست شب بشه بقیه بخوابن تا من بهم خوش بگذره حتی فیلم ببینم تنهایی ...

چطور بهتر شدی / مشاوره رفتی / تو احتمالا شلخته دیگه نبودی / البته من تو خونه شلخته ام و محل کارم عالی و کاربلد

یعنی دیگه نگاه نکنم پس چطور خودم اصلاح کنم

نبابا بیخیال این کلیپ ها بشو

روی کاغذ کارهای کم بنویس

مثلا برای این هفته دو سه تا کار که اولویت داره انجام بده

مثلا من یه روز شروع کردم دور ریختن وسایل اضافی خونه. هرچی کمتر وسایل دور برت باشه بهتره. اعصاب آدم هم ارومتر

مثلا روی کابینت ها. دیوار، دور و بر، کابینت ها. حتی یخچال

اینا لیست کارهای یه هفته 

هفته بعد رفتم سراغ دور ریختن لباس های کهنه و مرتب کردن کمد ها

چطور بهتر شدی / مشاوره رفتی / تو احتمالا شلخته دیگه نبودی / البته من تو خونه شلخته ام و محل کارم عال ...

اوه چی میگی. من از بین خواهرام فقط شلخته بودم

در این حد که میگفتم چرا تمیز کنم دوباره کثیف میشه دیگه خخخخ

ولی بعد باور کردم که تمیز بودن خونه، واقعا حالمو خوب میکنه

چطور بهتر شدی / مشاوره رفتی / تو احتمالا شلخته دیگه نبودی / البته من تو خونه شلخته ام و محل کارم عال ...

خودم خواستم. هم بخاطر خودم که به خودم احترام بذارم. و هم اینکه در نظر خانوادم یه آدم مرتب و باشخصیت دیده بشم

نبابا بیخیال این کلیپ ها بشوروی کاغذ کارهای کم بنویسمثلا برای این هفته دو سه تا کار که اولویت داره ا ...

منم شروع کردم یعنی دوسال مثلا کابینتا نصف نیمه / اتاق نصف نیمه / همه چیز نصفه انجام میدم بعد نمیرسم تموم کنم دوباره به روز اول تبدیل میشه / هر روز کارم همینه / بعد چند روز بیخیال میشم / دوباره جو گیر دوباره بیخیال / سریع خسته میشم / سریع عصبی میشم 

خودم خواستم. هم بخاطر خودم که به خودم احترام بذارم. و هم اینکه در نظر خانوادم یه آدم مرتب و باشخصیت ...

چقدر خوب عزیزم / موفق باشی / منم پس شروع میکنم بدون کلیپ و کتابهای موفقیت 

منم شروع کردم یعنی دوسال مثلا کابینتا نصف نیمه / اتاق نصف نیمه / همه چیز نصفه انجام میدم بعد نمیرسم ...

عصبانیت و افسردگی شاید دلایل دیگه هم داشته باشه. کم خونی، تیروئید، سودایی بودن. 

الان شما که میری سرکار، غذات به راهه؟ برای خانواده مشکلی پیش نمیاد؟ 

بعدشم یهویی همه ی کابینت یا کمد رو تمیز نکن که. مثلا هر روز یک کمد یا یک قسمت کابینت 

بعد بشین برا خودت چای بریز. بدون اجبار انجام بده

واقعا آدم خودش لذت میبره وقتی با سلیقه هست. من دیگه تنبلی رو دارم میذارم کنار

سعی میکنم هرکاری رو همون موقعش انجام بدم. هرچی بردارم همون لحظه بذارم سرجاش، نگم بعدا 

از بقیه هم کمک بگیر کارهای کوچیک بده بهشون. شاید اولش قبول نکنن ها طبیعیه

عصبانیت و افسردگی شاید دلایل دیگه هم داشته باشه. کم خونی، تیروئید، سودایی بودن. الان شما که میری سرک ...

احتمالا چون آزمایش دادم و یسری داشتم / بعضی اوقات وقتی سرکارم یادم میوفته من ناهار درست کردم به بچه ام دادم ولی خودم یادم رفت بخورم

منم متاهلم و سه تا بچه دارم

شاغل نیستم ولی بعضی وقتا برای مشتری کارهای خیاطی انجام میدم. البته من بخاطر پولش 

ولی سعی میکنم خونه رو تمیز کنم بعد بشینم بدوزم

یه پبشنهاد

وقتی کارهای خونه رو انجام میدی، با هنذفری یه موزیک ملایم گوش کن. خیلی عالیه امتحان کن