2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها از گذاشتن اسم گل‌ها روی بچه‌هاتون هیچ‌وقت پشیمون نشید. گل قشنگه و هیچ وقت قدیمی نمیشه.لاله، ا ...

عزیزم جسارتا اگر اسم سیمین هم جزو نامهای خانواده تون باشه،شما یک دنباله ایجاد کردین،با (مین)آخر سیمین،مینو رو بعنوان نام انتخاب کردین و با (نو)آخر مینو ،نوشین رو ،خیلی خیلی هوشمندانه و زیبا بوده💙🌺

Nop

سفارش بزرگان ما اینه اسم نیک روی بچه تون بذارید....

از اسمهای امروزی هم میشه هزاران مثال زد که همین الان مسخره می شن...

پس سعی کنیم اسمی انتخاب کنیم که به بچه مون شخصیت بده،وقتی صدا زده میشه مثل این بمونه که داره ستایش میشه...

من نرگس رو دوست دارم ،چون چیزی که بعد از شنیدنش به ذهنم میاد قشنگه،لطیفه....

اگر قدیمی هست،خب نشان‌دهنده ی اصالتش هست...

هلن هم قدیمی هست....خوبه برید درباره ی شخصیتش تحقیق کنید.

خودم وقتی می خواستم اسم بذارم رو دخترهام به هزارتا مورد فکر می کردم.

این که آهنگ خوبی داشته باشه...تو زبانها و فرهنگ های دیگه معنی بد نداشته باشه،داستان داشته باشه....بهش اعتماد به نفس بده...

خودم زینب هستم...همیشه از اینکه زینت بابام هستم پر از حس خوب می شدم....از اینکه نام یکی از زنان تاریخ ساز دنیا بوده به خودم می بالیدم...

اسم مادر امام زمان ملیکا بوده اما همسرتون آنقدر لطیف بودن که به اسم گلی ایشون رو صدا می زدن....

واین یه داستان عاشقانه است...

اگر اسم می دارید حتی ایرانی ،اسم دختران قدرتمند رو زنده کنید...اسم باید شناسنامه داشته باشه...بشه براش یه طومار نوشت....باور کنید اسم روی مسیر و حرکت فرزندتان در آینده تاثیر می ذاره....

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️
اسم مذهبی : نوراحلمامحیانوراسرادیارحسنایاسحوریادینااسم نرگس هم زیباسولی هر اسمی در نهایت انتخاب کردی ...

آره عزیزم کاملا درست میگی ولی خودم هنوز نزاشتم روش ایشالا هر چی بزارم بهترین میشه برا من و باباش و بقیه 

آوای خوبی نداره،ولی خب نرگس اسم گله و خیلی هم زیبا نمیددنم چرا وایب مذهبی پیدا کرد و دیگه م درست نشد

خوب چون اسم مادر امام زمان و همسر امام حسن عسگری بوده البته نرجس بوده که خواهر امام حسن عسگری روی ایشون میزارن  یه کنیز بوده که از بازار برده فروشا خریده بودن ولی قبلش دختر قیصر روم بوده حالا چرا دختر قیصر روم را تو بازار برده فروشا فروختن ننوشته بود و چقدر این موضوع صحت داره را نمیدونم ولی تو متون دینی اینجوری نوشته...

آره عزیزم کاملا درست میگی ولی خودم هنوز نزاشتم روش ایشالا هر چی بزارم بهترین میشه برا من و باباش و ب ...

یه دوستی داشتم دوران مدرسه اسمش نرجس بود بعضی از بچه ها مسخره میکردن ر اسم رو حذف میکردن

همه جا میگفت اسمم نرگسه

به نظر من نرگس قشنگتره

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...