2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معانی مختلف داره ک مشهورترینش بسیار بخشنده هست و القاب حضرت فاطمساون معانی ک شما گفتی از معنی ...

اینطور نیست. این کلمه ریشه داره و معنیش مشخصه. بسیار ناله‌کننده. 

اگه می‌خواید مطمئن بشید، در فرهنگ المنجد نگاه کنید.

متأسفانه بعضی اسمهایی که به عنوان اسم مذهبی در ایران مرسوم شده، معانی خوبی ندارند. و حقیقتش اصلا مذهبی هم نیستن.

اسم مذهبی مثلا زهرا، معنی خوبی هم داره.‌

محمد، علی، رضا، امین و... که معنی خوبی هم دارند.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

هر اسمی قشنگی‌های خودش رو داره.

اینکه تو سلیقه ما نیست، این حق و اجازه رو به ما نمی‌ده که مسخره‌اش کنیم...

منم اسمایی مثل آرشام و دلسا تو سلیقه‌ام نیست؛ دلیل میشه مسخره کنم یا توهین کنم؟

اسم باید هم به دل بشینه هم به بچه‌مون حس خوبی رو بده، هر اسمی برای کوچولوت انتخاب کردید، اون حس خوب رو براش ایجاد کنید، اجازه ندید کسی مسخره کنه و توهین!

نه

ولی در حقش ظلم کردی یزید این همه هزینه کرده رفته عمل کرده تو اون عکس های دافشو ول کردی اومدی چسبیدی به این عکس🤣🤣🤣🤣

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

چی

میگم  اسم  تمنا  قشنگه؟

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

بچه‌ها از گذاشتن اسم گل‌ها روی بچه‌هاتون هیچ‌وقت پشیمون نشید. گل قشنگه و هیچ وقت قدیمی نمیشه.

لاله، ارغوان، نسترن، نرگس و..

اصلا از احیاء کردن اسمهای قدیمی هم نترسین. اتفاقا این اسمها اسمهایی هستن که بیست سال دیگه تکن. من اسم دخترهام رو مینو و نوشین گذاشتم. همیشه از اسمهای من‌درآوردی امروزی که هیچ معنی‌ای ندارن و سایتها معنی دروغکی براشون درمی‌آوردن، فراری بودم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
به ارغوانا حسودیم میشه اسمشون واقعا قشنگ و شاعرانس😍لعنتیا😂همیشه دوس داشتم اسمم یا ارغوان باشه یا ش ...

درسته منم حسودیم میشه چون اسمم تو هیچ شعری نیست.

مرضیه.

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

بچه‌ها از گذاشتن اسم گل‌ها روی بچه‌هاتون هیچ‌وقت پشیمون نشید. گل قشنگه و هیچ وقت قدیمی نمیشه.لاله، ا ...

اسم پرنده خوب نیست؟

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻