2777
2789
ببینید همه نرجس ها توی اسم دختر این خانم خلاصه نمیشنا...!الان چندتا نرجس از خوندن پیامای شما ناراحت ...

وای دقیقا

به جای این که طرف عین آدم بگه خوب هست یا نه صدجور صفت زشت و بی ادبانه نسبت دادن به این اسم

یکی گفته آدم یاد نجس میفته🤐🤐حالا هر چی به مغز خرابت رسید باید بگی؟؟؟؟

بعد یه جور میگن قدیمییی انگار مد پوشاکه خب این جدیدیاهم دو روز دیگه قدیمی میشن دیگه

تازه بماند که چه قدر به هوای این که اسم بچه باید هامون ایرانی و جدید باشه اسمای بی معنی میذارن رو بچه هاشون

اشتباه از اسیه که نظر میپرسه اگه خودت خوشت میاد خب بذار خواهر من 

به بقیه چه

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرگس را به ترکی میگن نرگیس من بخاطر همین خوشم نمیاد.فاطمه را میگن فاطمع.یه اسمی بزار سال ها هم بگذره ...

وای اره یادم اومد ما تو هتل بودیم مرده تلفظ نمیتونست بکنه اسممو بچه هم بودم میخاست بگه نرجس میگفت نرجیس

وای دقیقابه جای این که طرف عین آدم بگه خوب هست یا نه صدجور صفت زشت و بی ادبانه نسبت دادن به این اسمی ...

شاید اینجا حالا یه کامنت باشه ولی در واقعیت هم پسر خاله من ورمیداره به من میگه نجس مثلا ازش بزرگترم هستم حالیش نمیشه 

شاید اینجا حالا یه کامنت باشه ولی در واقعیت هم پسر خاله من ورمیداره به من میگه نجس مثلا ازش بزرگترم ...

ببخشید ولی خب اونم بیشعوره دیگه😑

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

نرگس را به ترکی میگن نرگیس من بخاطر همین خوشم نمیاد.فاطمه را میگن فاطمع.یه اسمی بزار سال ها هم بگذره ...

به زینب چی مبگن

چون تو خورشیدم نبودی دل نشد آبان تو ...........زینبم 🖤فن کیپاپ نیستم پروفایلم یه بازیگر اهل ویتنامه ناشناس تلگرامم:https://t.me/paym_nashenasBot?start=t7svAwREq

نه منم هنوز نزاشتم گفتم ببینم نظرا چیه شاید خودم دوس دارم بچم پس فردا تو جامعه بدش نیاد از اسنش

استارتر اگه میخوای اسم عربی بذاری اسم های لبنانی بذار .اسماشون خیلی باکلاسه اسی.

هایا،فدیا،نوال،هبه .

خیلی اسمای قشنگین.

وقتی با منی مالی 😎،از چشام که بیفتی بیت المالی 😏.

وقتی این مدل تاپیکای سلیقه ای رو میبینم که چطور تعصبانه نظر دادن و سوال کردن اوقم میاد 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨