2777
2789
اگه میخوای مذهبی باشه بذار نورا خیلی قشنگه از مدم نمیوفته یا ریحانه وایب بچه رو میده یا حسنا ، حدیث ...

یا ملیکا ، حلما،  یا همون نرگس 

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

🥸🤣 هرچی باشه بهتر از نرجسه

اره خدایی اینو موافقم 😂😂//من خودم نازنین و نازگل دوست دارم 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرگس بهتر نیست؟؟؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

خیلی قدیمیه مال دخترای دهه ۷۰ واسه اونا قشنگه

عمه های پدرشوهرم نرگس و نرجس ۸۰ و ۷۰ ساله

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اره خدایی اینو موافقم 😂😂//من خودم نازنین و نازگل دوست دارم

من اسم هایی که با د شروع میشن مثل دلا ، دلارا، دلارام، دلوین،  دیلا 

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

چون نمیتونستن گاف در کلمهٔ نرگس رو تلفظ کنن، گفتن نرجس. اسم واقعی و درست همون شخص که شما احتمالا به نیتشون می‌خواین این اسم رو انتخاب کنید، نرگسه.

اسم نرگس زیباست از نظر من.

نرجس، جسارتا نه راستش.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یکم به فکر اون بچه باشید که پس فردا قراره با آدرینا ، ماهلین و هانا بشینه سر یه کلاس ... مذهبی دوست داری حداقل بزار حلما ، ستیا ، فاطیما نرجس چیه آخه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

بچه ها اسم یاس قشنگه؟یا از مدافتاده یا خز شده یا دیگه زیاد شده این اسم

خیلی قشنگه و حس خوب میده ب آدم 

یکی از اسم های مورد علاقمه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥