2777
2789
عنوان

توبچگی ازچی یاکی یاچه شخصیت سریالی میترسیدین?

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 136 پست
عه من ندیدم پستتو 

من از لاشخوره که تو آشغالا بود میترسیدم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من اوایل نوجوونی یه فیلم دیدم. اسمش دریای عمیق آبی بود. کاری با من کرد که هنوزم که هنوزه با وجوداینکه شنا بلدم، به شدت از استخر میترسم... گاهی زیرابی می رم از ترس تپش قلب میگیرم!😑😑😑

نفوس حق النفس میدهند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های الان نصف بیشتر کارتوناشون عاشقانه ست  دیوودلبر سیندرلا پری دریایی و....فقط ما رو بچگی زهره ترک کردن 
"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...
من اوایل نوجوونی یه فیلم دیدم. اسمش دریای عمیق آبی بود. کاری با من کرد که هنوزم که هنوزه با وجوداینک ...

فکر کنم مورگان فریمن بازی میکنه.سیاه پوست بود یادمه😁دیدم منم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه های الان نصف بیشتر کارتوناشون عاشقانه ست  دیوودلبر سیندرلا پری دریایی و....فقط ما رو بچگی ز ...

دقيقا انگار با يه كمربند ميخاستن بهمون تربيت ياد بدن اون فيلما ، مثل اينكه بزننت بگن دست به كبريت نزن خو مثل ادم ميگفتين، 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اون داداش نل که موهاش تو صورتش بود  ویه شنل داشت  و یه اهنگ عجیب ازون جعبه هه

بعدا تقش درومد داداشش نبود😐 خاطرخواهش بود

دون دون که خیلی خوب بود. 😁 من عاشق اون دوتا کبوترا بودم. خواااهر ؟؟جان خواهر😂😂

من و خواهرم همیشه اداشون درمی آوردیم خخخخخ

"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...

واقعا جالبه که انقدر احساست آدم توی کودکی، تاثیر عمیق و موندگار دارن...

الهی بگردم واسه اون بچه هایی که بهشون تجاوز میشه یا مثلا جلوی چشمشون والدینشون کتک کاری میکنن و...😢😢😢😢😢😢

نفوس حق النفس میدهند...
بعدا تقش درومد داداشش نبود😐 خاطرخواهش بود

نههههههههالان فهميدم اخه اونم رفت سر خاك مادرش كه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

دقيقا انگار با يه كمربند ميخاستن بهمون تربيت ياد بدن اون فيلما ، مثل اينكه بزننت بگن دست به كبريت نز ...

واقعا