2777
2789
عنوان

توبچگی ازچی یاکی یاچه شخصیت سریالی میترسیدین?

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 136 پست
نههههههههالان فهميدم اخه اونم رفت سر خاك مادرش كه

منم شنیدم فقط. اتفاقا وقتی بچه بودن یه پسر پیش مادره موند ،نل رو بابابزرگه برد نه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم فقط. اتفاقا وقتی بچه بودن یه پسر پیش مادره موند ،نل رو بابابزرگه برد نه؟

درسته

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بعدا تقش درومد داداشش نبود😐 خاطرخواهش بود

چه ساده بودیم ما 

جریان ملوان زبل شده نگو اسفناج نبوده  ماریجوانا میزده

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
چه ساده بودیم ما  جریان ملوان زبل شده نگو اسفناج نبوده  ماریجوانا میزده

آره ازین افشاگریا زیاد شد یهو

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

[QUOTE=50057860]کاش و کاشکی  ازاونم میترسیدم[/QUOTE

آفرین این سریال یه بار فقط پخش شده ومن همش فکر می کردم نکنه وهم وخیال ترسناک که فقط من دیدم آخه دوربرم کسی ندیده بود

"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...
اولین باریه فیلم خارجی گذاشت که میرفتن تک نقاشی .نقاشه باموهای بچه ها قلم مو درست میکرد .اولین بار ت ...

وای اره منم یادمه خیلی وحشتناک بود

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

من اورجینال بابالنگ درازو دارم.کلا اینا یک سومش رو پخش کردن😐

مثل کارتون فوتباليستاامروز داشتم به خواهرم می گفتم یارو عمو ی سوباسا نبود دوست پسر مامانش بود

"برای تو که می خوانی" همین الان خدایم را صدا کردمنمیدانم چه میخواهی...ولی الان برای توبرای رفع غمهايتبرای قلب زیبایتبرای آرزوهایتبرای کسب توفیقت برای دین و دنیایت برای آخر کارت به درگاهش دعا کردم...!و میدانم خدا داند...خدا از خواستهای تو خبر دارد...یقین دارم دعای من برای تو،دعای تو برای من ؛اثردارد"...

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

نمیدونم چ کوفتی بود چرخ گوشته ب بچه هه میگفت هم منو قلقلک بده هم ب مامان کمک بده

دست بچه رو میکشید توووو

یعنی صداش میومد من از ته دل زاااااار میزدم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️