2777
2789
عنوان

چرا یه دختر خوب می مونه؟چرا یه آدم خوب با یه بد ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 94 پست

چون زیادی خوبن حقشون نیس گیر مردای عوضی قدرنشناس بیفتن۰ مردای خوبم که نسلشون تقریبن منقرضه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار خانومی گفت با خواستگارم 15 سال اختلاف سنی دارم به خواستگارم چه جوابی بدم

من گفتم وقتی امسال شما 20 ساله ها با 35 و 30 سالها عروسی کنید معلومه  انقدر 28 و 30 ساله مجرد میمونن...

چون 35 ساله های دیگه میگن ما چیمون از بقیه کمتره که 20 ساله نگیریم 😐

میگفت به من چه ....

انتخاب همه روی زندگی بقیه تاثیر داره 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

چه ربطی داره عزیز دلم 😐

بابای من یه مرد مذهبی و مومن و سر به زیر بود که دست بزن داشت 😐😐

۳۰ سالم سنی نیست مگه عصر قاجاره که بگن دختر که رسید به ۲۰ باید به حالش گریست 😐 نگران نباش پیدا میشه

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری
نه خوب نیست بخدا. من توی زندگی مجردیم هنه چی دارم ازادی کامل هم دارم اما باز دلم لک میزنه واسه هر دو ...

عزیزم ما هم جفتشو داشتیم دیگه ، می گم مجردی بهتره بگو چشم 😂😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

من از اینکه پسرهای هرزه دختراای پاکی نصیبشون میه خیلی خیلی ناراحت میشم

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

به دو دلیل 

۱. چون اساسا معیاری که واسه خوب بودن در نظر گرفیتد اشتباهه 

۲. این جمله " اگه خوبی کنی خوبی میبینی و اگه بدی .. بدی میبینی.." فقط یه باور مذهبیه.  که جایی تو واقعیت نداره....  

چرا همه چیزو تو ازدواج میبینی؟   تو شاید از خیلی متاهلا جلوتر باشی نعمتهای خدا رو نادیده نگی ...

نه همه چیزو تو ازدواج نمی بینم خیلی ناامیدمیشم وقتی این موردها رو میبینم

كاش من الان جاي تو بودم مجرد دد بي دغدغه بي ادم فضول بي كار بدون اقا بالاسر راححححتتتت واسه خودم زندگي ميكردم الان با وجودي كه مشكلي ندارم اما انگار واسه خودم تنها نيستم پس برو شكر كن 

عزیزم ما هم جفتشو داشتیم دیگه ، می گم مجردی بهتره بگو چشم 😂😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

درسته میدونم مسولیت زندگی سخته اما یه جایی ادم از این بی سر و سامونی خسته میشه بخدا. تو نمیدونی دلت بخواد مامانی باشی یعنی چی

استارتر جان.

بعد این همه تجربه که دارم و شعارم نیست.

هیچوقت از ظاهر قضاوت نکن.

اون دخترایی که تا لحظه اخر بدن.یا خدا یه راهی میخواد جلو پاشون بزاره تا خوب بشن.

یا یه خوبی دارن که از بدیشون بالاتر باشه.

اونیکه سید نصیبش میشه.از کجا معلوم اون اقای سید قبلا کاری نکرده و واقعا مرده خوبیه?

تو زندگیشون که نیستیم.

بعضی وقتا یه دختر خوبم نصیب یه ادم بد میشه و خدا با ازدواج امتحانش میکنه.

منم خیلی خیلی دعا کردم واسه ازدواجم.

چقدر نماز خوندم.به زور یه مرد مومن میخواستم.به زور خواستم.خدا هم داره بدجور امتحانم میکنه.

به زور چیزی رو نخواه.

به حکمت خدا اعتماد داشته باش.

مجردی واقعا بد نیست.

متاهلی با مرد بد واقعا سخته

میشه برام دعا کنید🙏😔

البته این که شما بشدت داری از رو ظاهر زندگی قضاوت می کنی هم بی تاثیر نیست تو‌نا امیدیتا شک نکن

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
ولی خیلی مواقع هم اینجور نیست اتفاقا و به کارشون گره میفته از ظاهر قضاوت نکنین بعدم شما بازه کوتاه ...

بعد از ۳۰ سال که همه عشق و حالشو کرد بهترینها نصیبش شد دیگه جواب کاراشو بگیره یا نگیره چه سودی به حال ما داره؟