2777
2789
عنوان

روتین پوستی

67 بازدید | 14 پست

سلااام روتین پوستی میخوام بخرم نمی‌دونم چی بخرم قبلا میخریدم ولی الان نمی‌دونم اخه صورتم منافذ باز داره و جوش های قرمز ، جوش زیر پوستی ، چی بخرم ؟ هم صبح استفاده کنم هم شب ها 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

منم دنبال روتین پوستیم،تعریف ترمیم کننده اون رو خیلی شنیدم ولب قیمتش یکم بالاست

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

سلام اگر می تونید از دکتر دارو ساز بپرسید من خودم زیر نظر داروساز روتین پوستی گرفتم صورت واقعا عالی شد هرکی میدید میگفت صورت خیلی خوب شده 

یا اگر پیش درماتولورژی پزشک مخصوص پوست برید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگر می تونید از دکتر دارو ساز بپرسید من خودم زیر نظر داروساز روتین پوستی گرفتم صورت واقعا عالی ...

برم داروخونه بگیرم ؟ اخه یکبار کرم برای جوش هام خریدم خارجی بود ولی تاثیر نداشت 

کلروفیل و سبزیجات تازه مصرف کن قند مصنوعی هم نخور واسه منافذ و اینا هم برو دکتر پوست

به نظرتون دکتر پوست برم یا هر ماه فیشیال تو ارایشگاه ؟ 

اون رو من داشتم راضی نبودم ، سرمای اوردینری گزینه بهتری هستنالبته باز با پوست هرکی یچیزی جوره

برای منافذ باز  این سرم شنیدم خوبه