2777
2789
عنوان

چرا یه دختر خوب می مونه؟چرا یه آدم خوب با یه بد ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 94 پست
درسته میدونم مسولیت زندگی سخته اما یه جایی ادم از این بی سر و سامونی خسته میشه بخدا. تو نمیدونی دلت ...

چرا من الان ازدواج کردم خیلیم دلم بچه می خواد ولی شرایطشو ندارم درکت می کنم، من خودم ۱۸ سالگی ازدواج کردم الان ۲۲ هستم و واقعا همسرم مرد خوبیه ولی بازم پشیمونم از ازدواج زود هر کسی از دید خودش نظر میده

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من الان ازدواج کردم خیلیم دلم بچه می خواد ولی شرایطشو ندارم درکت می کنم، من خودم ۱۸ سالگی ازدواج ...

تو خیلی زود ازدواج کردی ما را درک نمیکنی. قبل اینکه نیازهات را بدونی ازدواج کردی ... گفتن خیلی خرفها درست نیست واقعا

خیلی ربط داره ... قرار نیست راه درست را بری و تنها بمونی

عزیز دلم با توجه به پاکی و صداقتت  من مطمئنم که به زودی بهترین  قسمت نصیبت میشه ،اما واقعا ربطی به عدالت خدا  نداره ، مثلا اکثر دختر خانوما تو سنین هجده به بعد کلی خواستگار خوب دارن اما به بهانه ی درس خوندن و مستقل شدن همه رو رد میکنن اونوقت تو سن بالا با توجه به سنتی بودن جامعه ی ما کیس هاشون خیلی کم میشه ، و ممکنه تنها بمونن یا از خیلی از سلایقشون کوتاه بیان و تن به هر ازدواجی بدن

الا بذکرلله تطمئن القلوب
عزیز دلم با توجه به پاکی و صداقتت  من مطمئنم که به زودی بهترین  قسمت نصیبت میشه ،اما واقعا ...

واسم خیلی دعا کن. دلم برای تنهایی های خودم ارزوهام ... خانومی هایی که دوس داشتم کنم میسوزه

منم مجردیم ازین بذرهای ناامیدی و ظن بد سراغم میومد 

ولی سعی کردم مطالعه داشته باشم و حواسمو جمع کنم در دام عشق الکی نیفتم و خودمو پاک نگه دارم و با خدا ارتباطمو قوی کردم و توسل و دعااااا 

خدا هم به این بنده ی کوچیکش رحم کرد و درهای رحمت و گشایش و آرامشش رو نشون داد 

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐