2777
2789
عنوان

نماز شبم مثل باقی چیزا

235 بازدید | 37 پست

بگیر نگیر داره 

یکی میرسه به عرش 

یکی هیچی انگار هیچ اتفاقی نیفتاده 

خواستم در جریان باشید دل نبندید نابود شین

اره خلاصه 

یسریا بلیطشون رو خداهم خریدار نیست

یعنی انقد اوضاع خرابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای معجزه خوندی؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

امکان نداره که دعا کنید و اجابت نشه 

یا خدا بهترشو میده یا الان زمانش نیست و قراره تو زمان مناسبی بده و یا به واسطه دعا شری ازتون دفع میشه 

بنده های خدارو ناامید نکنید گناه بسیار بزرگیه 

خودتون هم ناامید نشین هرچی ببشتر دعا کنید جواب میگیرین

بعدشم خدا قرار نیست بیاد و هرکاری ما میخوایم بکنه دنیا قواعدی داره 

❤️❤️❤️

اره واقعا.....من ۱۸روز خوندم هیچ اتفاقی نیوفتادواسم...شایدم افتاده ها اونم جلوگیری از بلاهابوده😂

نمی‌دونم قرار بوده چه سونامی و قحطی و ...هایی بیاد با نماز شبام رفع شده😂😂

فقط خودمو گول زدم

امکان نداره که دعا کنید و اجابت نشه یا خدا بهترشو میده یا الان زمانش نیست و قراره تو زمان مناسبی بده ...

ولی شایدمعجزه اون موقعس که ناامیدی 

شاید معجزه اونجاس که ببری ولی ادامه بدی

اونجاکه خسته ای ولی بازم دست برنمیداری 

واقعاکارهرکسی نیست اگه خدابخواد ادم به این مرحله برسه ولی ادامه بده...میفهمی چی میگم؟ شایدم این راززندگیه

الهی...عزیزمچه دل پری داری

ااااااااییییییییییی

که چقدر با خودم کلنجار رفتم گفتم بی ابرو نشه خدا عزتش نیاد پایین!

گفتم چقدر تا کجا بکشم مگه ابروم رو خرید آخه که من ابرو داری کنم

نمی‌دونم قرار بوده چه سونامی و قحطی و ...هایی بیاد با نماز شبام رفع شده😂😂فقط خودمو گول زدم

نه عزیزم گول نزدی یکم باید خوب به این قضیه نگاه کرد 

خیلی نگاه سطحی داریم که درازای نمازشبمون سریع خداحاجاتمون رو بده.....مگه خاله بازیه؟.....نبرد واقعی اونجاس که توی همین نتیجه ای که الان بدستت اومده بازم بیخیال نشی وادامه بدی

حالا دیدی کارهرکسی نیست:) کارمنم نبود....

میدونی گناه هامون مانع اجابت میشن 

یکی سی سال عمدا یا سهوا خطا می‌کنه از حق الله گرفته تا حق الناس و حق النفس 

بعد انتظار داریم با یه دور دعا پاک شیم و دعامون بره بالا 

باید ادامه بدی نه که ناامید بشی فراوان ذکر استغفار بگو حجاب رو برمیداره حاجت روا شی ان شاءالله 

برای معجزه خوندم نشد خوندم نگام کنه نکرد خوندم دوستم داشته باشه نداشت خوندم صبر بده نداد خوندم غم دل ...

الهی بگردم پس غمت عشق یکطرفه س 🥺🤕

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
امکان نداره که دعا کنید و اجابت نشه یا خدا بهترشو میده یا الان زمانش نیست و قراره تو زمان مناسبی بده ...

والا خسته شدم به پیر پیغمبر خستم 

نشده اجابت همه مدلی همه جورِ خواستم نشد خستم واقعا خستم

یکاری کنه حرفم رو پس بگیرم