bitagolilove مدیر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4609 عنوان چ کاری دلت میخواسته انجام بدی ولی نتونستی❓ | مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 93 پست خودم اینکه زبانمو ادامه بدم مدرک بگیرم ولی تا الان نشده یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️ 1403/10/21 | 21:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4609 شوهرم بیشتر ترسوند دیدی که مردا مادرزادی رانندن اره بابا منم موقع رانندگی وقتی کنارم میشینه بیشتر میترسم استرس میگیرن یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
شیراز_ناز عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6888 اره بابا منم موقع رانندگی وقتی کنارم میشینه بیشتر میترسم استرس میگیرن حرفه ای شدی؟ شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
گلپریجونبعلللله عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1324 خب هنوز که وقت هست میتونی دانشگاه آزاد بخونی آموزگار بشی متاهلم میخام پیام نور غیر حضوری ی رشته ای بخونم نمیدونم چ رشته ای؟!اگر خدا خاست و آموزش پرورش دوباره ی ادا دیگه در نیاورد منم معلم شم
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4609 حرفه ای شدی؟ ن بابا ماشین ندارم بابامم ماشینشو نمیده بهم فقط بعضی وقتا که خلوطه میگه بگیر تو بشین یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4609 متاهلم میخام پیام نور غیر حضوری ی رشته ای بخونم نمیدونم چ رشته ای؟!اگر خدا خاست و آموزش پرورش دوباره ... انشاالله میشی من دلم روشنه🥰 یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
دخترک_سرگردان_قصه_ها عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2411 من حدود ۶ماه روزه بودم تاثیری نداشت ماهی ۱کیلو کلا کم میکردم ب سختیش نمی ارزید تنها خوبیتی ک داشت اش ... چقد کم کردین تو چه زمانی؟ ❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌
گلپریجونبعلللله عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1324 انشاالله میشی من دلم روشنه🥰 وااای ممنون میدونی این آرزومه خیلی عاشق معلمیم حال و هوای مدرسه رو دوست دارم ایشالله تو هم ب آرزوهای قشنگت برسی
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4609 وااای ممنون میدونی این آرزومه خیلی عاشق معلمیم حال و هوای مدرسه رو دوست دارم ایشالله تو هم ب آرزوها ... وایی پس حتما میرسی بهش😍مرسی خوشگلم🥰 یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
گلپریجونبعلللله عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1324 چقد کم کردین تو چه زمانی؟ دو هفته ۱۰کیلو از ۶۵ب۵۵الان حدود ۲سال میگذره از زمان رژیمم غذا میخورم اما خوب معدم کوچیک شده آنچنان اشتها ندارم دیگه و وزنمم برنگشت الان دوباره رژیمم برا ۵۰کیلو
گلپریجونبعلللله عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1324 دو هفته ۱۰کیلو از ۶۵ب۵۵الان حدود ۲سال میگذره از زمان رژیمم غذا میخورم اما خوب معدم کوچیک شده آنچنان ... میگم ک همه موندن البته یک ماه اول روزه میگرم ک بدنم ب کم خوردن عادت کنه
شیراز_ناز عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6888 ن بابا ماشین ندارم بابامم ماشینشو نمیده بهم فقط بعضی وقتا که خلوطه میگه بگیر تو بشین منم خودم ندارمدوست دارم حتی شده یه پراید اما بنام خودم و برای خودم داشته باشم شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4609 منم خودم ندارمدوست دارم حتی شده یه پراید اما بنام خودم و برای خودم داشته باشم منم همین طور🙁انشاالله دوتامون ماشین دار میشیم از اون خوباش یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
شیراز_ناز عضویت: 1402/06/15 تعداد پست: 6888 منم همین طور🙁انشاالله دوتامون ماشین دار میشیم از اون خوباش به امید خدافعلا از پراید شروع کنیم برای تمرین😅 شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4609 به امید خدافعلا از پراید شروع کنیم برای تمرین😅 اتفاقا میگند پراید بهترین ماشینه برا تمرین کردن ولی من پراید نمیخام یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️
bitagolilove مدیر استارتر عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 4609 به امید خدافعلا از پراید شروع کنیم برای تمرین😅 فقط ۲۰۶یا۲۰۷ یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️