2777
2789
عنوان

چ کاری دلت می‌خواسته انجام بدی ولی نتونستی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 93 پست
شوهرم بیشتر ترسوند دیدی که مردا مادرزادی رانندن

اره بابا منم موقع رانندگی وقتی کنارم میشینه بیشتر میترسم استرس میگیرن

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هنوز که وقت هست میتونی دانشگاه آزاد بخونی آموزگار بشی

متاهلم میخام پیام نور غیر حضوری ی رشته ای بخونم نمیدونم چ رشته ای؟!اگر خدا خاست و آموزش پرورش دوباره ی ادا دیگه در نیاورد منم معلم شم

حرفه ای شدی؟

ن بابا 

ماشین ندارم بابامم ماشینشو نمیده بهم فقط بعضی وقتا که خلوطه میگه بگیر تو بشین

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

متاهلم میخام پیام نور غیر حضوری ی رشته ای بخونم نمیدونم چ رشته ای؟!اگر خدا خاست و آموزش پرورش دوباره ...

انشاالله میشی من دلم روشنه🥰

من حدود ۶ماه روزه بودم تاثیری نداشت ماهی ۱کیلو کلا کم میکردم ب سختیش نمی ارزید تنها خوبیتی ک داشت اش ...

چقد کم کردین تو چه زمانی؟

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

وااای ممنون می‌دونی این آرزومه خیلی عاشق معلمیم حال و هوای مدرسه رو دوست دارم ایشالله تو هم ب آرزوها ...

وایی پس حتما میرسی بهش😍

مرسی خوشگلم🥰

چقد کم کردین تو چه زمانی؟

دو هفته ۱۰کیلو از ۶۵ب۵۵الان حدود ۲سال میگذره از زمان رژیمم غذا میخورم اما خوب معدم  کوچیک شده آنچنان اشتها ندارم دیگه و وزنمم برنگشت الان دوباره رژیمم برا ۵۰کیلو

ن بابا ماشین ندارم بابامم ماشینشو نمیده بهم فقط بعضی وقتا که خلوطه میگه بگیر تو بشین

منم خودم ندارم

دوست دارم حتی شده یه پراید اما بنام خودم و برای خودم داشته باشم

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
منم خودم ندارمدوست دارم حتی شده یه پراید اما بنام خودم و برای خودم داشته باشم

منم همین طور🙁

انشاالله دوتامون ماشین دار میشیم از اون خوباش

به امید خدافعلا از پراید شروع کنیم برای تمرین😅

اتفاقا می‌گند پراید بهترین ماشینه برا تمرین کردن 

ولی من پراید نمیخام

به امید خدافعلا از پراید شروع کنیم برای تمرین😅

فقط ۲۰۶یا۲۰۷