2777
2789
عنوان

چ کاری دلت می‌خواسته انجام بدی ولی نتونستی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 93 پست
خودکشی

عع وا اینا چیه میگی 

دیگه نبینم از این حرفا بزنیا🙁

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

حتمااا امتحان میکنمتو آبشم اب لیمو بریزم؟

نه فقط خاکشیر خالی

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم کراش زدم اهل دوستی ام نیستم دعا کن خودش بیاد جلو 🤣

من هیچ طلا فروشیو نمیشناسم فقط دلم میخواد طرف طلا فروش باشه 

انشاالله میاد🥰 خودتم یه قدم بردار

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

حتما امتحان میکنم دعات میکنم❤️

قربونت برم💚🥲

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

تعلوق میشمم🤣

خب نمیخاد بگی

ادامه تحصیل بدم زبان یاد بگیرمازدواج کنم مهاجرت کنم

آخ این آخریو که گفتی منم میخام

روزه؟یعنی کلا هیچی نخورم فقط شبا بخورم؟

اره شب که میخوابی چیزی نخور تا مغرب فردا بعدتا قبل از خواب به خودت زمان استراحت بده و غذا بخورسعی کن همه چیز بخوری کم اما مقوی که ویتامین بدنت افت نکنه حین روز هم اگر روزه نمیگیری فقط آب و چای بخور که کالری نداشته باشه و پوستت خراب نشه بدنت کم آب نشه 

یک چیزایی توی مایه های فستینگ 

۱۷ساعت روزه همراه با مایعات بدون کالری ۹ساعت آزادی در خوراک

عمل بینیتتوپیرسینگرنگ مواولش مامانم اجازه نمیداد حالا همسرم 😢

حتا رنگ مو؟🙁

روزه؟یعنی کلا هیچی نخورم فقط شبا بخورم؟

من حدود ۶ماه روزه بودم تاثیری نداشت ماهی ۱کیلو کلا کم میکردم ب سختیش نمی ارزید تنها خوبیتی ک داشت اشتهام کم شده ...ولی ی رژیم گرفتم نون و کلا غلات گندم حذف کردم شکر و هر چیزی ک داخلش شکر استفاده شده برنج فقد نهار اونم ۱۰تا قاشق صبحونه فقد تخم مرغ پخته با سیب زمینی پخته قشنگ باهاش سیر میشم ناشتا حتما قهوه میخورم خیلی اشتها رو کم می‌کنه شبام با ی کاهویی سینه مرغی رد میکنم لاغر شدم بدون بازگشت ک هر کی دیدنم گفت راستشو بگو قرص چی مصرف کردی

آخ این آخریو که گفتی منم میخام

انشالله به زودی بهش برسی :)

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت