2777
2789
عنوان

چ کاری دلت می‌خواسته انجام بدی ولی نتونستی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 93 پست
با جوشونده خاکشیر خیلییی نتیجه دیدم به همه کسایی که میخوان لاغر بشن میگم اینو شاید به دردت بخوره

چجوریه🥲

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

از همین فردا تا عید هرروز روزه بگیر ببین چی میشه خودت کیف میکنی

روزه؟

یعنی کلا هیچی نخورم فقط شبا بخورم؟

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدمو با ورزش چند سانت دیگه بلند کنم ولی واسه اینکه عمل بینی کردم میگن نمیشه الان قدم ۱۶۰ته

به نظرم قدت خوبه

منم قدم۱۶۳راضیم خیلی واسه دختر خوبه

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

نمیشه بگم🤦🏼🥴

بگووو

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

کاش یه آزمایشی بدی یا برو پیش متخصص تغذیه

خیلی سخت وزنم میاد پایین قدمم بلنده دوس ندارم درشت باشم

چجوریه🥲

خاکشیر رو بجوشون تا چهار یا پنج دقیقه بعد شام و ناهار یه استکان یا نصف بخور تا یه هفته

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

ادامه تحصیل بدم 

زبان یاد بگیرم

ازدواج کنم 

مهاجرت کنم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خاکشیر رو بجوشون تا چهار یا پنج دقیقه بعد شام و ناهار یه استکان یا نصف بخور تا یه هفته

حتمااا امتحان میکنم

تو آبشم اب لیمو بریزم؟