2777
2789
عنوان

یه مشاوره خواهرانه بهم بدین لطفا

299 بازدید | 24 پست

من الان ۳۵ سالم به بالاعه هیچ شغلی نداشتم و ندارم 

خانواده خودمم فرض کنید ندارم...

و الان حدودا دوساله فهمیدم شوهرم منو نمیخواد و فقط بخاطر بچمون منو تو خونش نگه داشته...

خیلی ترس از اینده دارم 

مخصوصا از لحاظ مالی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالم ازتون اینه چه کار یا شغلی رو شروع کنم خیلی دیره برای کار؟اینم بگم وضع مالی شوهرم خوب نیست ک بخ ...

ببین شوهرت میزاره یه حرفه یاد بگیری

مثلا ناخن کاری بافت کاری چیزی اینا هم آسونن هم مثل رنگ و شنیون آپدیت نمیخوام مدام

یا انلاین شاپ کوچیک بزن

دیدم من فیلم زیا. با ۵۰۰ تومن یه تومن میرن گیره یا اکسسوری میخرن و میفروشن

نه اصلا دیر نیست

حتی اگه مدرک لیسانس داری میتونی برای استخدامی ازمون بدی 

ببین شوهرت میزاره یه حرفه یاد بگیریمثلا ناخن کاری بافت کاری چیزی اینا هم آسونن هم مثل رنگ و شنیون آپ ...

تا حالا باهاش جدی حرف نزدم ببینم میزاره یا نه...انلاین شاپ زدم بی فایدس دریغ از یه دونه فروش...

بچو کجا بزارم برم؟ برای ازمون داشتم میخوندم شولرم نزاشت گفت تا بچه بزرگ‌نشه نه و...بعد بانک و اینا سنم زیاده فقط معلمی میخواستم شرکت کنم ک نشد 😔😔

تا حالا باهاش جدی حرف نزدم ببینم میزاره یا نه...انلاین شاپ زدم بی فایدس دریغ از یه دونه فروش...بچو ک ...

یواشکی شوهرت بخون وقتی که اون سرکاره 

بچت چند سالشه؟

برای انلاین شاپ تبلیغات بده 

یا مثلا بگو هرکاری لایک و کامنتش یکسان بشه هدیه میدم بعد یه گیره چیزی هدیه بده 

بچت رو بزار پیش یکی که اعتماد داری

یا مهد یا یه سری جا هست به اسم مرکز بازی ساعتی بچه رو نگه می‌دارند