2777
2789

من آهنگ «خدایی» سامان جلیلی بود که برام فرستاد

ولی آهنگی که وقتی عاشقم شد برام فرستاد «چشمامی» شایع بود🥲 گف این اهنگو انقدر دوس دارمش که همیشه منتظر بودم یکی وارد زندگیم شه که وقتی قلبمو بهش دادم این اهنگو هم براش بخونم

صداش خیلی خوبه این اهنگو برام خوند و دلم قنج رفت از صداش 🥺😍 یادش بخیر

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

تجربه ندارم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا فرستاد رو یادم نیست ولی اولین اهنگی که باهم شنیدیم اهنگ کوکه کوکه حالم بوذ🤣🤣منم اهنگ چشمامی ر ...

عه تابلو موزیکال چیه

چه شکلیه

منم خیلی دوس دارم این اهنگ رو موندگارش کنم و یادمون بمونه 

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

والا در اینده شاید بشه پارتنرم 😔🤣ولی جهنم تتلو بود 🤣🤣

واااااای🤣🤣

گفتی تتلو 🥲 نوازش و سایه اشو خیلی دوست دارم 

عه تابلو موزیکال چیهچه شکلیهمنم خیلی دوس دارم این اهنگ رو موندگارش کنم و یادمون بمونه

یه تابلوعه روش عکسی که دوست داریو میزاری یه کیو ار کد هم داره 

وقتی گوشی رو میگیری روش اون اهنگ پلی میشه

من از اینستا سفارش دادم سرچ کنی هست

یه تابلوعه روش عکسی که دوست داریو میزاری یه کیو ار کد هم داره وقتی گوشی رو میگیری روش اون اهنگ پلی م ...

مرسی گلیییی 💋

واااااای🤣🤣گفتی تتلو 🥲 نوازش و سایه اشو خیلی دوست دارم

طرف فامیله نزدیکه اهنگ کاملشو پیدا نمیکردم تهش فرستاد دیگ سال ۹۸ بود اهنگه فک کنم ؟ 🤣🤦🏻‍♀️

با تو هم خوبه 🥲

[💍♥️]...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

طرف فامیله نزدیکه اهنگ کاملشو پیدا نمیکردم تهش فرستاد دیگ سال ۹۸ بود اهنگه فک کنم ؟ 🤣🤦🏻‍♀️با تو ه ...

به آرمی هم که هستی 😄