من ۱۵ آذر شروع اولین پریودمه امروز ۲۲ دیماه هست پریودنشدم درسته چندروزپیش لکه قهوه ای دوبار اومد حتی درد پریودم داشتم ۱۸ام. امروزم درددارم سمت چپم.ولی پریود نشدم.بنظرتون بی بی بزنم نشون میده؟
واقعا برات ناراحت شدم سخته میدونم.زهرا جون من از یه چیزی همنگرانم من مثه بقیه حالت تهوع نداشتم الان ...
اولا اینکه حالت تهوع نداری کاملا عادیه و قرار نیست همه خانمها مثل هم باشن من توی کل دوست و فامیل چندین نفر الان میتوانم بگم که سه چهار ماه بعد از بارداری متوجه شدن باردارن بدون هیچ علامتی و فقط قطع پریود چون نامنظم بودن و گاهی تهوع از آخر هفته ۶ و ۷ شروع میشه که اونم بستگی به عوامل زیادی داره و حتی ژنتیک و ... ،دوما اینکه دل دردت قطع شده نشانه خیلی خوبیه خدایی نکرده اگه در مرحله سقط میبودی خونریزی و دل درد و کمردرد زیادی داشتی به نظر من اگه میتونی فردا برو مطب تا شاید برات سونو بنویسه اینکه چند روز بمانی ممکنه اون ساک بزرگتر برای تقویت الان نیاز به دارو داشته باشه ۲ روز هم زیاده دیر بری ، چون با توجه به اینکه بتا ۵۰۰ تا کم شده حتما برات سونو مینویسه اگه دیگه مشکلی نباشه و بخاطر حذف ساک کوچیک باشه دیگه در جریان باشی
زهرا جون من ۱۵ اذر پریود شدم ۲۲ آذر عروسیم بود.حساب کن ببین مگه تخمک روز ۱۲ تا ۱۶ ام آزاد نمیشه؟ یعن ...
من بارداری اولم روز ۱۷ قاعدگی تخمک آزاد شده بود و بارداری دومم روز ۲۱ قاعدگی ،اینکه تخمک آزاد بشه حدود ۲۴ ساعت زنده میمانه و اسپرم تقریبا تا ۵ روز زنده اس پس دقیق نمیتونی بگی چه روزی لقاح انجام شده و درضمن ممکنه شما چند فولیکول داشتی که یکی دیر تر از همه آزاد شده و بارور شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لکه بینی طبیعیه و جای نگرانی نداره خدای نکرده خونریزی خطرناکه، خیلی از خانمها هستن یه دوره لکه بینی اوایل بارداری دارن که بخاطر هورمونها یا هماتوم پشت جفت یا کار و تحرک زیاد و گرمی خوردن زیاد ممکنه پیش بیاد، گردن رحم هم بخاطر بزرگ شدن رحم ممکنه فشار روش باشه و یه دلیل لک هم همین باشه ، خلاصه چون لکه بینیه پس نگران نباش اگه خدای نکرده چیز بدی بود این مدت یک هفته یا بیشتر دیگه بصورت لک نمیماند و خونریزی و درد زیاد میشد