2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 182 پست
زهرا جون خیلی استرس دارم حالم خوب نیست😔😔😔😔

توکل به خدا انشاالله که چیزی نیست ناامید نشو و فکرای بد نکن این مطلبی که برات اسکرین شاتش فرستادم داره میگه که بتا با حذف یه قل کم میشه ولی باز بارداری روند طبیعی خودشو طی میکنه

توکل به خدا انشاالله که چیزی نیست ناامید نشو و فکرای بد نکن این مطلبی که برات اسکرین شاتش فرستادم دا ...

دعا کن برام. از طرف خودت برام نذر کن شماره کارت میدی من مبلغو برات واریز میکنم🙏🙏🙏🙏🙏😔😔😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن برام. از طرف خودت برام نذر کن شماره کارت میدی من مبلغو برات واریز میکنم🙏🙏🙏🙏🙏😔😔😔😔😔😔

برات ازته دلم دعا میکنم که انشاالله جنینت سالم باشه خودت و جنینت رو بخدا بسپار و اینقدر بخودت استرس نده از خدا بخواه اگه صالح و سالمه برات بمانه و هر آنچه خیر باشه همون بشه دیگه خودت دادی دست خدا پس تو فکر نرو 

برات ازته دلم دعا میکنم که انشاالله جنینت سالم باشه خودت و جنینت رو بخدا بسپار و اینقدر بخودت استرس ...

عزیزم من تا عصر ساعت ۶ تکرر ادرار داشتم حدود دو هفته اینا بود ولی از عصر ۶ تاالان فقط یه باررفتم دیگه تکرر ادرارم ندارم همش میگم سقط شده که دیگه تکرر ندارم😔😔😔😭😭😭😭😭😭

عزیزم من تا عصر ساعت ۶ تکرر ادرار داشتم حدود دو هفته اینا بود ولی از عصر ۶ تاالان فقط یه باررفتم دیگ ...

اینا دیگه تلقینه تا سونو ندادی هیچی مشخص نیست فکرت ببر سمت اینکه الان یه قل حذف شده و علائمت سبکتر شده  ، من سابقه سقط دارم تا چند هفته  بعدش همه علائم و حالت تهوع داشتم تو الان فقط داری تلقین میکنی و بدنت طبق تلقین واکنش نشان میده

اینا دیگه تلقینه تا سونو ندادی هیچی مشخص نیست فکرت ببر سمت اینکه الان یه قل حذف شده و علائمت سبکتر ش ...

عزیزدلم وقتی سقط داشتی دقیقا چندروز و چقد لکه بینی داشتی؟ و اینکه آیا شیاف و آمپولم استفاده میکردی که همزمان سقط شد؟خونریزی یا لکه بینی چقد بود؟

عزیزدلم وقتی سقط داشتی دقیقا چندروز و چقد لکه بینی داشتی؟ و اینکه آیا شیاف و آمپولم استفاده میکردی ک ...

من لکه بینی داشتم هفته ۵ که مجبور شدم برم مسافرت و ده ساعتی توی ماشین بودیم و باید ۲۴ ساعته برمیگشتیم که کلا دو روز توی جاده بودیم ، دکتر بهم فقط شیاف داده بود اما برگشتیم  چند روز بعد لکه بینی هم قطع شد اشتباه بزرگم همین بود که بدونه اجازه دکتر شیاف رو قطع کردم هفته ۸ که برای سونو قلب رفتم گفتن ایست قلبی چند روز پیش کرده ،خلاصه تا هفته ۱۰ منتظر ماندیم اما بالاخره هیچ امیدی نبود و دیگه خودش هم نیفتاد و مجبور به کورتاژ شدم تا حدود هفته ۱۱ که کورتاژ شدم تمام علائم داشتم که روز کورتاژ علائم از ظهرش قطع شد 

من لکه بینی داشتم هفته ۵ که مجبور شدم برم مسافرت و ده ساعتی توی ماشین بودیم و باید ۲۴ ساعته برمیگشتی ...

زهرا جون چون استرس دارم برا همین دارم اینقد ریز ازت میپرسم ناراحت نشو جان من

من لکه بینی داشتم هفته ۵ که مجبور شدم برم مسافرت و ده ساعتی توی ماشین بودیم و باید ۲۴ ساعته برمیگشتی ...

واقعا برات ناراحت شدم سخته میدونم.

زهرا جون من از یه چیزی هم‌نگرانم من مثه بقیه حالت تهوع نداشتم الانم ندارم فقط برام تکرر ادرار بود اون دو الی سه ساعته میرفتم سرویس.مثلا تا دو روز پیش شکم درد داشتم از دیشب اون درد رو ندارم ولی در حد خفیف هستش با یه ماما هم حرف زدم اونم حرف تورو زد گفت احتمالا اون یکی ساک سقط شده براهمین هم‌درد داشتی هم بتااومده پایین......میخوام تا سه شنبه بمونم بعد یه بتا بدم البته اگه بتونم صبر کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زهرا جون چون استرس دارم برا همین دارم اینقد ریز ازت میپرسم ناراحت نشو جان من

نه فداتشم اشکالی نداره راحت باش برای همین گفتم داروهات کامل استفاده کن و استراحت کن چون همون شیاف خووش خیلی کمک میکنه

زهرا جون من ۱۵ اذر پریود شدم ۲۲ آذر عروسیم بود.حساب کن ببین مگه تخمک روز ۱۲ تا ۱۶ ام آزاد نمیشه؟ یعنی من آذر ماه لقاح نگرفته لقاح دیماه گرفته درسته؟یا من اشتباه میکنم؟