2777
2789
عنوان

عشق به پرنده

386 بازدید | 25 پست

من سه ماهه عقدم و خودم و همسرم شدیدا همو دوست داریم طوری که کلا میاد خونه بابام با هم زندگی میکنیم چون طاقت نداریم از هم دور باشیم تا چند ماهه دیگه هم ازدواج میکنیم مشکل اینه که علاوه بر مشکلات اقتصادی، شوهر من علاقه شدیدی به پرنده داره، قبل عقد قول داد که قیدشونو بزنه ولی نزد، قبلا ظهرا بعد کار میومد خونه چند وقته میره خونه باباش ظهرا، تحقیق کردم فهمیدم یواشکی قناری گرفته گذاشته خونه باباش بخاطر همونا میره اونجا، من خودم از پرنده متنفرم چکار کنممممم

...

همچین گفتی تحقیق کردم فکر کردم کفتر باز قهاره😐 قناری که چیزی نیست.

ترجیحا خونه ای بگیر که جا نداشته باشه واسش. بگو خودمم آلرژی دارم به پرنده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من الان یه نکته مهمتر از پرنده جلب توجه کرد برام. درسته که هم رو دوست دارین و الهی عشقتون هزارساله بشه. اما از همین اول ازدواج رفت و آمد و روابط با خونواده رو کنترل کن. اینکه ایشون سه ماه بیاد خونه بابات با هم زندگی کنین ، سبب میشه روتون باز بشه و تبعات دیگه داره. تجربه اش رو دارم که میگم. 

کلا اینکه تو، توی زندگی کسی باشی یا کسی توی زندگی شما باشه تبعات داره. خواهرانه گفتم .

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
عزیزم من الان یه نکته مهمتر از پرنده جلب توجه کرد برام. درسته که هم رو دوست دارین و الهی عشقتون هزار ...

نمیفهمم منظورت رو، رومون باز بشه از چه نظر؟پسر عمومه

...
عزیزم من الان یه نکته مهمتر از پرنده جلب توجه کرد برام. درسته که هم رو دوست دارین و الهی عشقتون هزار ...

تکمیل:

منظورم روابط ایشون با خانواده شما بود. روتون منظورم روشون بود.

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خب یه عالمه کفتر داره تو حیاط خونشون 

ای بابا😐😐

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

نمیفهمم منظورت رو، رومون باز بشه از چه نظر؟پسر عمومه

حرمتا شکسته میشه.هرچی کمتر با خانوادت در ارتباط باشه بهتره.

تکمیل: منظورم روابط ایشون با خانواده شما بود. روتون منظورم روشون بود.

دقیقا همينطوره، متاسفانه حرمتش داره شکسته میشه چون داداشام بهش حسودی میکنن و میخوان تو جمع ضایعه ش کنن، من همیشه طرفش رو میگیرم چون خیلی مودبه هیچی بهشون نمیگه ولی ناراحت میشه میفهمم، بخاطر همین، نود درصد مواقع وقتی میاد تو اتاق خودمه با بقیه کاری نداره 

...