2777
2789
عنوان

عشق به پرنده

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 25 پست
نمیفهمم منظورت رو، رومون باز بشه از چه نظر؟پسر عمومه

اصلاح کامنتم رو نوشتن گلم. 

میدونی من برای پایان نامه ارشد با بچه کوچک با پیشنهاد همسرم چهار ماه باهم خونه بابام بودیم. که مامانم کمکم کنن. همه همدلی هم رو دارن و احترام میذاشتن. اما وقتی برنامه معمول زندگی به هم بخوره ، کم کم یه سری خستگی ها و اینا پیش نیاد. هم برا پدر و مادر و هم از طرف مقابل‌ . خاله ناخواه ممکنه تفاوتها، آزار دهنده باشه . همه چی همین روزهای عشقولانه اول عقد نیست . و  رفتار توی زندگی توی روی واقعیش، متفاوت میشه کمی

.

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دقیقا همينطوره، متاسفانه حرمتش داره شکسته میشه چون داداشام بهش حسودی میکنن و میخوان تو جمع ضایعه ش ک ...

خوب ببین . بهترین مثال رو خودت گفتی . دقیقا چنین مثال هایی منظورم بود. 

بعدا تبعاتش رو نشون میده

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاح کامنتم رو نوشتن گلم.  میدونی من برای پایان نامه ارشد با بچه کوچک با پیشنهاد همسرم چهار م ...

دیر فهمیدم اینو، الان نمیتونم بگم نیا، ولی به بقیه تذکر میدم

...
حرمتا شکسته میشه.هرچی کمتر با خانوادت در ارتباط باشه بهتره.

منم منظورم همینه دقیقا.

به نظرم استارتر غیر از ماجرای پرنده، باید این موضوع رو مدیریت کنه اول

حساسش کنی بدترمیشه بعداهمش یواشکی میره خونشون ازدستت میره باقناری بسازتاازدستت نره بعدابگوحساسیت دارم برودکتربگوگفته پرنده نبایدباشه بانقشه بروچندروزسرفه کن وبگوگلوم میخاره وبعدبرودکتر

دیر فهمیدم اینو، الان نمیتونم بگم نیا، ولی به بقیه تذکر میدم

همین تذکر دادن هم جزو همون تبعاته که گفتم. شما الان بی تجربه ای. همین تذکر دادن به خانواده هم تبعات داره . هیچ وقت همسرت رو در مقابل خانواده و خانواده رو در مقابل همسر قرار نده. با همسرت یه طوری صحبت کن و قلقش رو به دست بیار و رفت و امد این چنینی رو کمتر کن

حساسش کنی بدترمیشه بعداهمش یواشکی میره خونشون ازدستت میره باقناری بسازتاازدستت نره بعدابگوحساسیت دار ...

یعنی بذارم بیاره اینجا، من واقعا متنفرم به هیچ عنوان نمیتونم 

...
همین تذکر دادن هم جزو همون تبعاته که گفتم. شما الان بی تجربه ای. همین تذکر دادن به خانواده هم تبعات ...

میدونم چی میگی :-( شایدم بخاطر همینه ک دیگه خودش ظهرا نمیاد و همش بهونه میاره

...
میدونم چی میگی :-( شایدم بخاطر همینه ک دیگه خودش ظهرا نمیاد و همش بهونه میاره

عزیزم. یه کاری کن تا اخر زندگی تون ، همسرت برا خونواده و خونواده برای همسرت عزیز و محترم باشن. به خدا بعدا می فهمی توی زندگی چقدر مهمه این موضوع