الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اون عسلی که باید بریزی ازین عسلای فیک نیست که همش شکره بدتر عفونت میاره اصل کاملا طبیعی هستش بعدم بری دکتر سریعتر آنتی بیوتیک مصرف کنی بهتره اگرم نمیری پماد واژینال بگیر با کپسول فلوکونازول که هر ۳ روز یدونه رو مصرفکن فلوکونازول ۲۵۰
عزیزم اسفرزه از عطاری بخر صبح نشتا و شب بخور..یه قاشق غذا خوری یا یه کم بیشتر بریز تو لیوان اب جوش بریز روش سرش رو بذار سرد که شد ابش رو بخور اون دونه هاش نخور دوباره اب جوش بربز روش همش بزن یه وعده دیگه هم بخور.تا دو تا سه بار همیتونی اب بریزی روش و بخورید.دیگه بعدش بریزید دور.یه حالت ژله هم رو دونه ها هس اونو نیتونید بخورید.فوق العاده برا عفونت خوبه.معذرت میخام وقتی میرید دستشویی با ادرارتون چرک میاد یا موقع پریودیتون قشنگ حس میکنید عفونت از بدنتون خارج میشه.من وقتی حس میکنم عفونت دارم میخورم.بعصی وقتا لباس زیرمم کقیف میشه.امتحان کنید.عنبر نسارا هم چند هفته مدام دود کنید
الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...