2777
2789
عنوان

خانمای بافکر یه لحظه میاین

185 بازدید | 15 پست

دوستای خوبم .یه مقدار پول حدود ۳ میلیون تومن هدیه ی کادو زایمان برای دخترم جمع شده .با این پول چیکار کنم  نظر خودم اینه که حدود ۲ تومن رو برای دخترم طلا بگیرم و بقیه رو نگه دارم و برای خودش هزینه کنم.مثل لباس و اسباب بازی هایی که به هوشش کمک میکنه.اما شوهر و مادرم مخالفن

تعداد رای : 18
نظرسنجی
یه مقدار براش طلا بگیرم یه مقدار نگه دارم
1
5%
همشو طلا بگیرم براش(نظر مامانم)
7
38%
برای خودم طلا بگیر(نظر مادرشوهر)
6
33%
بذاریم بانک(نظر شوهر)
4
22%
تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بچه کوچولو طلا به چه دردش میخوره پس انداز هست ولی غیر قابل استفاده یا برا خودت بخر لا اقل استفاده کنی تا بزرگ میشه یا حساب براش باز کن هر ماه هم خودت بریز تو حساب براش

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
چه مادز شوهر خبی,سر کادو بچم مادر شوهر شوهرم پدرمو در اوردن

مادر شوهر منم سر سیاستشه که میگه برای خودت طلا بگیر.چون خودشو پسرش برام چیزی نگرفتن موقع زایمان میگه طلا بگیری برای خودت آبرو مند تره

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

به نظرم همشو بزار برا بچت یا یه حساب باز کن برای خودش این پولو بزار براش توش و هی تا بزرگ شدنش بش اضافه کن یا همه رو طلا بگیر

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
مادر شوهر منم سر سیاستشه که میگه برای خودت طلا بگیر.چون خودشو پسرش برام چیزی نگرفتن موقع زایمان میگه ...

منم برام نگرفتن هیچوقتم گله نکردم اما گاهی دلم میگیره ولی هدیه دخترمم براش النگو خریدیم