2777
2789
عنوان

چی میشه که یه نفر یه دفه ای بی دلیل با آدم بد میشه ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 20 پست
ولش کن محلش نزار پرروتر میشه

همین کارو میکنم اصلا انگار وجود نداره 

اون روز دیدمش یه دفه روشو برگردوند 😐 پشمام ریخت اصن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))

من شرایط بین شما رو نمیدونم ولی گاهی وقتا ما خودمون مقصریم ناخواسته یه حرفی یه رفتاری انجام میدیم که فک میکنیم عادیه و حرف خاصی نیست ولی ممکنه به اون طرف بر بخوره و فاصله بگیره و ما تا الان متوجه نبودیم اون رفتار یا حرف ما باعثش شده 

گاهی وقتا باید به این فک کنیم ممکنه ما خودمون اون آدم سمی زندگی دیگران باشیم همیشه عیب رو در دیگران نبینیم

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسمانی وقتی بی دلیل میرن آدم هزارتا فکر میاد تو سرشکاش اینکارو نکن حداقل بگن دوست نداریم بعد برن

دقیقا چقد کار بچگانه ایه

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
من شرایط بین شما رو نمیدونم ولی گاهی وقتا ما خودمون مقصریم ناخواسته یه حرفی یه رفتاری انجام میدیم که ...

اره موافقم 

منم رفتارم بعضی وقتا چندان درست نیست ولی بازم میتونست بگه از کدوم رفتارم ناراحته شاید منم اصلاحش میکردم 

همین کارو میکنم اصلا انگار وجود نداره اون روز دیدمش یه دفه روشو برگردوند 😐 پشمام ریخت اصن

من خودم روز قبلش با خواهرم حرف زدیم خیلی خوب و عادی

چن روز بعد دیدم ج زنگ و پیامام نداد

حتی به مامانمم نگفته بود چرا .جواب سربالا داده بود

منم دیگ محلش نذاشتم الان سه ماهه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
اره موافقم منم رفتارم بعضی وقتا چندان درست نیست ولی بازم میتونست بگه از کدوم رفتارم ناراحته شاید منم ...

واقعیتش گاهی وقتا نمیشه به زبون آورد با رفتار بهت میفهمونن اشتباه کردی 

خودمو مثال میزنم حرف نمیزنم فقط از اون شخص فاصله میگیرم خودمم میدونم این رفتارم سمیه باید گفت ولی قرار نیست همه آدما شخصیتشون مثل هم باشه من کلا رفتاری ببینم خوشم نیاد کلا دور طرفو خط میزنم و کلا قطع رابطه میکنم

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞