2777
2789
عنوان

بخيه زايمان طبيعي

| مشاهده متن کامل بحث + 6979 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اوه الان مشکلی نداری که کانال زایمانت جمع شده ؟

همون موقع که داغون شده بودم .ببخشید حتی مقداری از پشتمم آسیب دیده بود .و تا یه مدت خیلی سخت دفع داشتم.تا سه ماه هم موقع نشستن خفیف درد داشتم.ولی دکترم گفت با اون شدت بخیه و پارگی خیلی زود  خوب شده بودم.

الانم فک میکنم بهتر از قبل شدم😄

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
همون موقع که داغون شده بودم .ببخشید حتی مقداری از پشتمم آسیب دیده بود .و تا یه مدت خیلی سخت دفع داشت ...

ببخشید هما جون 🙈الان تو رابطه با همسرت مشکلی نداری؟از زایمانت راضی هستی؟من بچه ندارم فعلا ولی این اطلاعاتو ندارم😕چیزی نمی دونم واسه همین می پرسم 

ناخن کارم و عاشق ناخن😍💅
بله عضلات و پوست و.... 

دوست عزیز شما راجع به مامایی اطاعات داری؟

میشه بپرسم جای بخیه می مونه از نظر روانی تاثیری رو روابط زناشویی نمی ذاره؟از نظر زیبایی چی بد ریخت نمیشه؟

ناخن کارم و عاشق ناخن😍💅
ببخشید هما جون 🙈الان تو رابطه با همسرت مشکلی نداری؟از زایمانت راضی هستی؟من بچه ندارم فعلا ولی این ا ...

نه مشکلی نیست.اتفاقا زایمان طبیعی اگه برات خوب بخیه بزنن بهتر هم میشی.😋

حتی ردشم نمونده. بعد دو ماه رابطه داشتیم که مشکلی نبود.

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
نه مشکلی نیست.اتفاقا زایمان طبیعی اگه برات خوب بخیه بزنن بهتر هم میشی.😋 حتی ردشم نمونده. بعد دو ما ...

از نظر ظاهری مثل قبل شده جای بخیه ها مشخصه منم دوس دارم وقتی نی نی دار شدم تا اون جا که ممکنه طبیعی به دنیا بیارم می ترسم بخیه جاش بمونه رابطه مون سرد شه

ناخن کارم و عاشق ناخن😍💅
دوست عزیز شما راجع به مامایی اطاعات داری؟ میشه بپرسم جای بخیه می مونه از نظر روانی تاثیری رو روابط ...

من دانشجوئم خیلی اطلاعات تخصصی خود رشته مامایی رو ندارن 

ولی تاثیری روی روابط نداره بخیه و جاشم نمیمونه

بستگي به مهارت دكتر و صبوري دكتر و صبوري خودتون داره و ارتجاعي بودن ماهيچه هاي لگني ورزش كنيد و پياده روي مخصوصاً اگر امكانات داريد يوگا بارداري و ورزش با توپ پيلاتس  باعث ميشه بخيه كمتري بخوريد

.....If the need the moon , I'll bring it down myself