اونايي كه زايمان طبيعي داشتين ميشه بگين چندتا بخيه خوردين؟ چندروز پيش تو مطب يه خانومه بهم گفت ٢٠ تا بخيه خورده.و اينكه اول بيحس ميكنن بعد ناحيه پرينه رو ميبٰرن؟
من هم نیم ساعت داشت دوخت و دوز میکردن. اما یادمه خیلی درد داشتم هم به خطر برش هم به خاطر بخیه ها. خیلی بد بود. خدا شکرت. همین که این روز ها میگذره شکرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوه اوه الان مشکلی نداری که کانال زایمانت جمع شده ؟
همون موقع که داغون شده بودم .ببخشید حتی مقداری از پشتمم آسیب دیده بود .و تا یه مدت خیلی سخت دفع داشتم.تا سه ماه هم موقع نشستن خفیف درد داشتم.ولی دکترم گفت با اون شدت بخیه و پارگی خیلی زود خوب شده بودم.
نه مشکلی نیست.اتفاقا زایمان طبیعی اگه برات خوب بخیه بزنن بهتر هم میشی.😋 حتی ردشم نمونده. بعد دو ما ...
از نظر ظاهری مثل قبل شده جای بخیه ها مشخصه منم دوس دارم وقتی نی نی دار شدم تا اون جا که ممکنه طبیعی به دنیا بیارم می ترسم بخیه جاش بمونه رابطه مون سرد شه
بستگي به مهارت دكتر و صبوري دكتر و صبوري خودتون داره و ارتجاعي بودن ماهيچه هاي لگني ورزش كنيد و پياده روي مخصوصاً اگر امكانات داريد يوگا بارداري و ورزش با توپ پيلاتس باعث ميشه بخيه كمتري بخوريد
.....If the need the moon , I'll bring it down myself