2777
2789
عنوان

بخيه زايمان طبيعي

| مشاهده متن کامل بحث + 6979 بازدید | 59 پست
نه یه سری از نواحی که کلا درد نداره اون ناحیه ای هم که درد داره بی حس میشه دردی که خانما اون زمان د ...

نه عزیزم کاملا اشتباه برای من بخیه زدن واقعا دردناک بود حتی از لحظه بدنیا اوردن بچه ام هم بدتر بود قشنگ کشیدن نخو ورود سوزنو حس میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم کاملا اشتباه برای من بخیه زدن واقعا دردناک بود حتی از لحظه بدنیا اوردن بچه ام هم بدتر بود ق ...

اشتباه بخیه زدن یعنی چی؟خب یه جایی رو برش میدن یا حالا خودش پارگی میده اونجا رو بخیه میزنن

😨یا خود خدا پس کجای زایمان طبیعی خوبه

نه عزیزم من اصلا از زایمان طبیعی پشیمون نیستم.

دختر من یه مقدار اذیتم کرده بود.موقع دنیا اومدن دستش روی سرش بود و تمام مسیری رو که اومده بود پاره کرده بود.

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
منم خیلی با زایمان طبیعی موافقم دوستان یه سوال ماما همراه از چه طریق باید گرفت،یعنی همون ماماهایی ...

من شهرستانم؛ مامایی ک مطب داشت وکارشم حرف نداره ۳۰۰ گرف؛ میتونی از کسایی ک گرفتن بپرسی یا از دکتر متخصصت بپرس معرفی میکنه؛نرخ هم فک کنم نهایتا تا۵۰۰ باشه

منم خیلی با زایمان طبیعی موافقم دوستان یه سوال ماما همراه از چه طریق باید گرفت،یعنی همون ماماهایی ...

بعضی بیمارستان قبول نمی کنه ماما همراه ببری 

بعضی ایراد نمی گیرن 

من ماما خصوصی گرفتم ولی از همون ماماهایی که تو خود بیمارستان بودن

نه عزیزم من اصلا از زایمان طبیعی پشیمون نیستم. دختر من یه مقدار اذیتم کرده بود.موقع دنیا اومدن دستش ...

اوه اوه الان مشکلی نداری که کانال زایمانت جمع شده ؟

ناخن کارم و عاشق ناخن😍💅
یعنی واسه زایمان بری میگی ماما همراه میخوام؟؟؟؟ بهت میدن

چندماه قبل زایمان بگیرین خیلی خیلی بهتر؛چون از کلاساشون ک ی سری حرکات ورزشی و آموزشهای مختلف داره رو باید انجام بدین ک زايمانتون راحت بشه؛ طرز تنفس حین زایمان و توپ زدن و چیزای ديگه