2777
2789

من از روغن کرچک استفاده میکنم قبلنم استفاده کردم مژه هام بلند شده یکم ریمل هم میزنم انقد خوشگل میشن 

هر شب موقع خواب میزنم میخوابم 

خواستین امتحان کنین

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

میترسم بریزه مژه هام

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخاطر کاشت ابرو به ابروهام روغن بادوم تلخ میزنم

تا روز بعد میخوام کور بشم

کلی ام تمیز میکنم ک تو چشمم نره باز میسوزونه چشممو.

این نمیسوزونه؟

این روغن کرچک با اونا ک میخورن فرق داره؟ از عطاری گرفتی

بهم بگید براتون حمد بخونم

وای چه مژه هایی داشتم درحاله ریخته دارم روانی میشم😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اره منم میزنم عالیه

حساسیت نمیده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من بخاطر کاشت ابرو به ابروهام روغن بادوم تلخ میزنمتا روز بعد میخوام کور بشمکلی ام تمیز میکنم ک تو چش ...

من با گوش پاک کن میزنم واسه ابرو هامم میزنم 

وگرنه اینم میسوزونه ولی با گوش پاک کن بزنی نمیسوزونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

حساسیت نمیده

ن منکه چیزی ندیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چه مژه هایی داشتم درحاله ریخته دارم روانی میشم😢

منم مژه هام بلند بود یکمشم سوخت الان میزنم خوب میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بخاطر کاشت ابرو به ابروهام روغن بادوم تلخ میزنمتا روز بعد میخوام کور بشمکلی ام تمیز میکنم ک تو چش ...

اره از اونی که میخورن فرق میکنه از عطاری خریرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میترسم بریزه مژه هام

ن فک نکنم ولی قبل استفاده کامل تست کن بعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روغن کرچک خوراکی؟ و اینکه به نوک مژه میزنید؟

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

من اتفاقا میخاستم بگیرم فردا..هم برا مژه هام هم موهام 

قیمتش چنده عزیزم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..