2777
2789
عنوان

تا اسمشو آوردم حالم خوب شد

279 بازدید | 13 پست

من باز به خاطر تاپیکا و صحبت درباره چیزای ترسناک احساس ترس و سنگینی‌ میکردم . یکم حالت استرس طور داشتم که تا الان خوابم نمی‌برد ‌. چشمامو بستم گفتم علی جان الغوث یا امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب الغوث یهو بخداااا احساس کردم انگار یه چیزی از روم برداشته‌ باشن سبک شدم . اصلا اون استرس و سنگینی رفت انگار 😭😭😭😭 با اینکه آدم خوبی نیستم ولی کمکم کردن ... منم دیگه قول دادم وقتی بیرون میرم آرایش نکنم و لباسی که کوتاه باشه نپوشم ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش به آرایش و لباس کوتاه نیست که

یکی هست بی حجابه ولی حق کسی رو نمیخوره آدم خوبیه خیره خدا باهاشه

یکی زیر چادره ولی خراب و حق مردم خورو بدجنسه و خدا ازش رو برگردونده

همه نه مثال بود

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
همش به آرایش و لباس کوتاه نیست کهیکی هست بی حجابه ولی حق کسی رو نمیخوره آدم خوبیه خیره خدا باهاشهیکی ...

ربطی نداره عزیزم

اینایی که گفتی دستوره خداست

یه چادریه خراب فقط گناهه خرابیش به گردنشه ولی یه خرابه بدحجاب گناهه بدحجابی هم به گردنش هست

خدا قیمه هارو قاطی ماستا نمیکنه

همش به آرایش و لباس کوتاه نیست کهیکی هست بی حجابه ولی حق کسی رو نمیخوره آدم خوبیه خیره خدا باهاشهیکی ...

به هر حال ایشون نقصشون رو در این مساله میبینن و حتما چیزهای دیگه زندگی شون خوب و مثبته

حرفت درسته ها ولی میدونستی اونایی که امام حسین و شهید کردن تو دلشون بهش ایمان داشتن میدونستن حقه ولی کنار یزید علیه اش جنگیدن منم مثل تو فکر میکردم ولی همه چیز دل نیست عمل هم باید باشه دوست خوبم🤍🙂

ربطی نداره عزیزماینایی که گفتی دستوره خداستیه چادریه خراب فقط گناهه خرابیش به گردنشه ولی یه خرابه بد ...

واقعا به نظرم حجاب ملاک بر خوب بودن و بهشت و جهنم رفتن نیست

به شخصه اعتقادی به حجاب ندارم

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
حتما امروز تاپیک ماوراءالطبیعه بودی..تو که انقد دلت پاکه برا منم دعا کن قشنگم

آره دقیقا اونجا هم بودم، به قدری  احساس سنگینی میکردم که نگو. نه بابا من آدم خوبی نیستم ولی امیدوارم هر آرزویی داری بهش برسی