rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 4911 عنوان بچهها مدارس عادی تا دوسال بزگتر از سن پایه دانش اموز ثبت نام میکنن مثلا هفده سالت باشه بری دهم 226 بازدید | 23 پست یا یکسال ؟ با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡ 1404/06/18 | 23:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
girl_lor عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1884 ن باید بری بزرگسال همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
al88 عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1427 ربطی به سن نداره آره چرا ثبت نام نکنن از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است. این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی. دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 4911 ن باید بری بزرگسال 😫😫 با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 4911 گلم مدارس عادی تا ۱۸ سال قبول میکنن یعنی اگه هجده سالت باشه میتونی بری مثلا دهم؟ با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
دختر_ناصرالدین_شاه عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1956 من یک نفر رو میشناختم که دهم تجربی خوند منصرف شد از رشته تجربی سال بعد دهم یه رشته دیگه رو شروع کرد اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️🩹
nargs1382 عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 376 یعنی اگه هجده سالت باشه میتونی بری مثلا دهم؟ ارع عزیزم میشه خصوصن اگه درست خوب باشه میگیرن
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 4911 ربطی به سن نداره آره چرا ثبت نام نکنن واقعااا؟مثلا سنم ۱۷ باشه برم دهم ثبت نام میشم؟دوست دارم فصای مدرسرو تجربه کنم با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
rr_____hhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 4911 ارع عزیزم میشه خصوصن اگه درست خوب باشه میگیرن درسم خوبه مچکرم از شما😍😍😍🎀 با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
girl_lor عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1884 گلم مدارس عادی تا ۱۸ سال قبول میکنن نه ما یه فامیل داشتیم نزاشتن اخه همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
al88 عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 1427 واقعااا؟مثلا سنم ۱۷ باشه برم دهم ثبت نام میشم؟دوست دارم فصای مدرسرو تجربه کنم تا ۱۸ سال میگن قبولهولی برای اینکه خیالت راحت بشه بروبپرس از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است. این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی. دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است