2777
2789

میدونستید کلی دخترو پسر فرار میکنن  تعدادشون خیلی زیاده ومتاسفانه این قضیه برای خواهر ۱۷سالم‌پیش اومده .

اول از همه فصای متشنج ودعوای مادر پدر ی دلیل مهمشه 

مادر خودم عین ی زن سلیطه وشارلاتان بود میخواست با دعوا جلوی بابامو بگیره هرگز زبون محبت بلد نبود  تهش هم این شد ک هممون ازش متنفریم و ازاون خونه فراری ایم با اینکه وضعمون هم خوبه پس پول اصلا مهم نیست 

دوم شماره دوست های صمیمی بچه هاتون رو تو ی دفترچه حتما یاد داشت کنید با ادرس خونشون 

سوم ب هیچ عنوان نزارید جای مدارک شناسایی خودتون و خود بچه رو با کپی شو وطلاهاتون رو بچه بدونه ب هیچ عنوان بخاطر اطمینان جای طلاهاتون رو بهش نگید 

حتما از مدارکتون عکس وکپی داشتهدباشید شماره ملی وشناسایی تون رو حفظ کنید 

خواهشا قرص خواب تو خونتون نزارید 

حواستون ب دوستای بچتون باشه 

آرایشگاه جای بچه برای آموزش یا کار نیست  

اگه بچه زیر ۲۰ رو بردید منتظر باشید طرفند های بدی از خانم ها ی سن بالا یاد بگیره 

وقتی یکی از بچه هاتون ی کار ی بچه دیگه رو میگه فضای خونه رو جهنم‌نکنید وگرن ازتون همه چیز رو مخفی میکنن 

ب لباس پوشیدن بچتون دقت کنید اگه خیلی جلف لباس میپوشه ی کاسه ای زیر نمیکاسه هست 

بدلیل تفکر ب روشن فکری  اونو از مذهب دور نکنید 

سعی کنید کم کم ب سمت مذهب بیاریدش 

عر حرف بچه هاتون رو چشم بسته باورنکنید 

گوشیشو چک کنید 

اگه زیاد تنها تو اتاقه اون درحال چت کردن وتبادل نظر بایکی هست چ بسا ک جنس مخالف  روباه نباشه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با احترام هیچکدوم رو نمیپذیرم و این دقیقا نتیجه برعکس در تربیت فرزند میدهند ما باید برای فرزند امن باشیم نه زندان بان خونه ام زندان

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
با احترام هیچکدوم رو نمیپذیرم و این دقیقا نتیجه برعکس در تربیت فرزند میدهند ما باید برای فرزند امن ب ...

بلکه فرزند گول خورد طلا رو برداشت برد 

چیکار کنیم؟

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

با احترام هیچکدوم رو نمیپذیرم و این دقیقا نتیجه برعکس در تربیت فرزند میدهند ما باید برای فرزند امن ب ...

روشنفکری ک بدبخت کرد خانواده رو 

داداشم  وشما هم عین اون فکر میکنی 

بلکه فرزند گول خورد طلا رو برداشت برد چیکار کنیم؟

فرزندی چنین کاری میکنه که محبت ندیده شایدم دزدی دیده یا شایدم کمبود هایی داره که فک میکنه با اینکار جبران میشه اگر پدرومادر به فرزندشان محبت کنند و همیشه هوای اورا داشته باشند هیچگاه خیانت نمیکند

روشنفکری ک بدبخت کرد خانواده رو داداشم وشما هم عین اون فکر میکنی

من فقط یه چیزو میدونم با محبت همه چی درست میشه اما با خشونت همه چی خراب تر میشه

فرزندی چنین کاری میکنه که محبت ندیده شایدم دزدی دیده یا شایدم کمبود هایی داره که فک میکنه با اینکار ...

با احترام 

گاهی اوقات وفتی با یه موضوع جدید تو زندگیشون مواجه میشن شاید ندونن پله اول باید چیکار کنن

وقتی گوشی رو میدیم دست بچه 

هر چیزی داخلش هست و امکان داره اتفاقی چیزی ببینه 

در واقع بهتر هستش که وسایلی مثل طلا  و مدارک ترجیحا غیر قابل دسترس باشه براش

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹