2777
2789

دو تا خانم و دو تا آقا که خیلی بازیشون رو دوست دارید  یا در کل طرفدارشون هستید

و همچنین دوتا آقا و خانم که نچسبن و ازشون بدتون میاد😂

علاقه: پریناز ایزدیار. مهتاب کرامتی. 

شهاب حسینی. فرهاد اصلانی. (بخاطر بازیش البته)

منفور: مهناز افشار. بهاره رهنما

شاهرخ استخری. محمدرضا گلزار

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

کلن بی حاشیه ها. و دوست دارم

از دلقک ها خود نمک بین ها و پر حاشیه ها بدم میاد حتی اگه بازیگر خوبی باشن 

مریلا زارعی و بابک حمیدیان رو دوست دارم 

بعد جوکر از نعیمه نظام دوست بدم اومد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقمندیها: محمد بحرانی ، مهران مدیری ، ژاله صامتی ، شبنم مقدمی 

بهاره افشاری ، پانته آ بهرام ، سامان صفاری اینا رو هم دوست ندارم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کلن بی حاشیه ها. و دوست دارماز دلقک ها خود نمک بین ها و پر حاشیه ها بدم میاد حتی اگه بازیگر خوبی باش ...

منم بازی نعیمه رو دوست داشتم ولی از وقتی پرکار شده بدم میاد ازش

تو این برنامه بگوبخند صدا و سیما هم لوسه

جوکرو ندیدم ولی تو اسکار خیلی اسکل بازی درمیاورد فکر میکرد این بی حیا بازیا بانمکه

به قول خودت دلقک شده😂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

علاقمندیها: محمد بحرانی ، مهران مدیری ، ژاله صامتی ، شبنم مقدمی بهاره افشاری ، پانته آ بهرام ، سامان ...

منم ژاله صامتیو دوست داشتم هم بازیش هم چهره اش ولی تو عصر جدید حرفای کلیشه ای زد بدم اومد

علاقه:ترانه علی دوستی،لیلا حاتمی،شهاب حسینی،نعیمه نظام دوست،ویشکا آسایشمنفور:نیوشا ضیغمی،شیلا خدداد، ...

نیوشا ضیغمی با اون دماغش بخاطر شوهر پولدارش مشهور شد وگرنه اصلا فیلم درست و حسابی بازی نکرده 

منم ژاله صامتیو دوست داشتم هم بازیش هم چهره اش ولی تو عصر جدید حرفای کلیشه ای زد بدم اومد

چی مثلا عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چی مثلا عزیزم

یه اقایی اومده بودم گفتن مادر من مثل یه مرررد بالا سر ما بود و این حرفا

بعد احسان علیخانی اصلاح کرد گفت بهتره بگید زن قوی و ...

اینم پرید وسط که اقای علیخانی منظورشون همینه دیگه میکن مادرشون مقل یه مرد قوی هستن. یه همچین چیزی گفت 

یه بارم یه گروهی نمیدونم موسیقی لری داشتن یا اجرای لری

بعد کلی انتقاد کرد که اره شما اصالت لر رو بردید زیر سوال با این اجراتون

یه اقایی اومده بودم گفتن مادر من مثل یه مرررد بالا سر ما بود و این حرفابعد احسان علیخانی اصلاح کرد گ ...

که اینطور عزیزم♥️ متشکرم توضیح دادین

منم بازی نعیمه رو دوست داشتم ولی از وقتی پرکار شده بدم میاد ازشتو این برنامه بگوبخند صدا و سیما هم ل ...

افتاده دنبال علیخانی ک بیا منو بگیر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.